|
Стара љубов |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Декември.2006 во 22:39 |
|
Дали вреди да се обнови старата љубов или таа е веќе прочитана книга во која сите карактеристики (добри и лоши ) на главниот јунак ви се добро познати.
Дали би поминале и покрај се на пример: неверство, несогласувања, љубомора итн.. едноставно би му/и простиле? Но што би простиле , низ што би прогледале низ прсти и која би била причината за опростеното? |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako se promenil,ako kaj nego poveke ne postojat nekoi nepremostivi karakteristiki sto prethodno bile pricina za kavgi-da ke pocnam povtorno vrska
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок, јас не би пиела од бунарот стар вода , за мене е заматена:)Може ова е одраз што не простувам никогаш за грешките (може ова ми е мана)... затоа што ме повредил а пред тоа не помислил на мене, значи за него не сум била вредна..така да не би никогаш.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne se vrakam nazat,toa e pominato i procitano.
Casta so voda ako e skrsena, kolku i da ja lepis pa ke tece. |
||
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa shto vikash,......barem chashi ima kolku sakash i kakvi sakash,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
casi ima kolku sto sakas ama mozat da bidat od istiot kvalitet kako starta, zatoa duri da stignes do vistinskata treba da se skrsat nekolku |
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
tragach
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako bi bilo potrebno da se pogledne nanazad, vo vremeto koga se bilo taka kako shto bilo, znaci togash neshto bolelo chim se dovelo do kraj, zashto ednostavno chovekot si dozvoluva povtorno da ja dozhivee taa bolka?
Dali e toa vrodena mana na gragjaninot, da zhivee vo bolka, bolkata da ja ispolnuva negovata praznina, prazninata emocii koi gi imal zaedno so taa bolka. Stara ljubov ?? Ljubovta nikogash ne staree, no ne treba cel zhivot da se traga po taa stara bolka. Zhivotot prodolzhva... |
||
Zad sekoja vrata postoi kljuch za nea
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стара љубов... ја сметам за веќе прочитан роман. јас неубо искуство имам од старата љубов, и искрено не сакам повеќе да го читам тој роман....
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas ne bi se vratila na starata ljubov....toj roman e veke procitan i ne e bas nesto posebno za da go citam 100 pati.Ne prostuvam za greskite....I na kolena da me moli ne bi mu prostila....
|
||
|
||
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so jako trite sme slicni:) jas ne bi mu prostila, toa e veke procitana kniga, kniga na koja se znae krajot
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka rabotata e uste zeska, no ne vednas, normalno, imam kapacitet da najdam nacin da pominam preku NEKOI raboti, no ako pomine nekoe vreme cuvstvata mi se kamen ladni i nema nikakvi sansi za vrakjanje nazad...prostuvam ne zaboravam, i nisto otposle ne e isto
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повеќето веќе го кажале тоа што сакав да го пишам... Една поговорка
Никогаш не се враќај на старата љубов затоа што таа книга е веќе прочитана и ти го знаеш крајот... Значи, не би се вратила на старата љубов.... И да ме повредил и да не ме повредил... И колку и да се сменил, за мене сепак ќе си остане истиот... Знам повеќе случаи каде што луѓе пробале да ја вратат старата љубов.... На почетокот можеби е убаво, ама после сфаќаш дека нема шанси тоа да опстои и едноставно тогаш Ти сакаш да прекинеш.... Ако еднаш се преќине, никогаш повеќе нема да биде исто... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |