|
Трпе |
Внеси реплика | страница <12345 48> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана биле разведени.
Трпе: - Ќерко! Денес ти е 18-тиот роденден. Еве ти ја последната алиментација, однеси и' ја на мајка ти и види каква фаца ќе направи, па дојди кажи ми. Ќерката: - Мамо, еве ти ги последните пари од алиментацијата и треба да видам каква фаца ќе направиш, па да му кажам на тато. Трпана: - Е па, кажи му дека тој и не ти е вистинскиот татко, види му ја фацата, па дојди кажи ми! |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил на службен пат, и "случајно" начекал некоја ороспија.
- Колку ма? - 100 дм! - Важи, ама да водиме љубов на "македонски начин". - Еее, нема проблем, што се сум доживеала, сигурно и тоа ќе го преживеам. После бурната ноќ. - Добро бе Трпе, навистина те бидувало за секс, ама што ти беше тоа "на македонски начин"? - Ништо особено, ќе ти платам утре! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вратил Трпе од шопинг од Турција и му раскажува на својот пријател:
- Купив се и сешто, ама што купив еден џемпер, ептен скапо го платив. Никаде нема таков добар џемпер. - Каков е тој џемпер, каква боја е? - Види како да ти објаснам... знаеш каква е бојата на "трула вишна"? - Знам. - Е па, ист таков, само зелен. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ - тестот ми е позитивен. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе мортус пијан оди на лекар.
- А бе докторе, градиве ме болат. - Да не си паднал случајно? - Не бе докторе... - Да не си спиел гол, па да те фати промаја? - Не бе докторе... - А бе ти, пијан да не си? - Малку бе докторе... - Е па од шанкот те болат градите! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе новинарот на улица прави анкета за сексуалниот живот на пензионерите и прашува еден дедо каков е неговиот сексуален живот, а тој одговара:
- Епа јас кога ќе станам од сабајле одам по леб и млеко, па го носам внучето во градинкка, па одам на пазар, па потоа го земам внучето од градинка, па одам да докупам уште нешто, па.... Новинарот го прекинува: - Ама извинете јас ве прашав за сексуалниот живот, а не за... - Е синко, денеска мене така ме ебаваат... |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе нарачува чорба. Келнерот му ја носи ама и палецот го ставил внатре. На тоа Трпе револтирано:
- А бе мајсоре, што правиш бе, вади го тоа палецот од чорбата. - Извинете ама мене докторот ми кажа палецот цело време да го држам на топло бидејќи имам чир на него. - А да си го ставиш палецот во газот, таму е потопло!? - Па до прееска ми беше таму! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе во Жито Лукс.
-Еден леб. -60 денари. -Многу бе! -Е па,20 за Владата,20 за мер- цедесот на Брат Љубе,и 20 за лебот! Идниот ден. -Еден леб. -40 денари. -Шо бе,овие купија мерцедес? -Не бе,нема леб! |
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Купил Трпе ново БМВ и го викнал Ставре да го повози малку. Пичи така Трпе по Партизанска 100 на саат и одеднаш за секунда кочи на семафор. Ставре го прашал:
- Шо беше ова бе Трпе, - АБС. - Ај да те повозам јас малку у моето Југо сега. Вози Ставре 60 на саат и на семафор едвај застанал. - Ставре бе, едвај укочи, шо работа ќе беше ова? -АЗЗ - Ако застане, застане. |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува малиот Трпе дома и гледа како непознат човек го отвара фрижидерот.
- Чичко вие сте новиот беjби ситер? - Не, ја сум новиот мадр факр! |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |