IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 23:05
jas prejdov na nesto poozbilno: Harry Potter and the Halfblodded Prince LOLLOLLOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 00:55
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

denes konecno kje ja pocnam Norveshka shumaTongueBig%20smile - ODVAJ CEKAM TongueBig%20smile

JA POCNAVBig%20smile
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 09:53
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

jas prejdov na nesto poozbilno: Harry Potter and the Halfblodded Prince LOLLOLLOL

ja imam procitano, malce taznicka e. na so ja citas na angliski ili na makedonski?

inace sega citam...cekaj da razmislam....ne citam nisto ama ke se vratam na sekspir, knigi so gi imam 150 pati procitano
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 09:54
Tolku mnogu ti se sviga shekspir?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 09:58
sekspir i agata kristi za mene No 1.
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 10:09
Romanticna dushicka si bila?Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 12:50
Romanticna i misteriona ljubitelka na dobar krimi roman i ljubovna drama
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 13:28

denes konecno kje ja pocnam Norveshka shumaTongueBig%20smile - ODVAJ CEKAM TongueBig%20smile

JA POCNAVBig%20smile

i moram da kazam deka e prepreprepreubaBig%20smile
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 19:51
Ја читам Декамерон.... За лектира... А после треба Хамлет па после одма Дон Кихот.... Не се нормални професориве, ко ние роботи да сме Ouch
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 22:31
Јас како да имам некоја одбивност кон читање лектири...

Моментално ја читам Времето на лалињата - ми ја препорчаа
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
UK25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2006
Локација: Vatican City State
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UK25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2006 во 20:19

JA POCNAVBig%20smile

i moram da kazam deka e prepreprepreubaBig%20smile

Оти?
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:54
zed za zivot
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 12:28
Целестинското Пророштво  - Џејмс Редфилд
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2006 во 23:25
Parfem, ama ja ostaviv na stand by, bidejki sum mnogu zafatena a knigata e super jaka greota e da ja citam rascepkano po nekolku strani na vecer.....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.