IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 240>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 12:57
 му вика Перо на Ристо: ај прашај ме како ми е!
 и Ристо му вика: - А како ти е бе Перо?
 Перо му вика: - Поарно не прашувај!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 16:30
Оди жена на контрола кај докторот откако овој и препишал машки хормон тестостерон, па му се жали во врска со некои од контраиндикациите:
- Докторе, малку сум загрижена. Почнаа да ми растат влакна на места каде порано ги немав.
- Тоа е сосема нормална појава кога се работи за користење на тестостерон. А каде точно ви растат влакна?
- На тестисите, што е уште една работа за која сакам да зборуваме.
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 16:30
Се сретнале две кокошки и разговараат.
Ти колкави јајца снесуваш?
- За 5 денари, а ти?
- Е јас снесувам за 6 денари.
- Е па, не знам како ти се исплати да си ја шириш за еден денар! LOLLOLLOL
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 16:32
Пилотот на авионот им се обраќа на патниците:
- Драги патници, слетувањето е за половина час, времето е убаво и не очекуваме никакви потешкотии при слетување, се слушаме кога ќе треба да ги врзете појасите.
Арно ама пилотов заборавил да го ислклучи разгласот и продолжил да зборува со помошникот:
- Ај сега да дрмнеме по едно кафенце, па ќе ја викнеме стујардесата да и го опнеме по еднаш па да слетаме на раат.
Кога го чула ова стујардесата се затрчала кон кабината на пилотите да им каже да го изгасат разгласот. Гледајќи го тоа еден од патниците кои бил црногорец:
- Гдје чеш к*рво, пусти људе на миру да попију кафу!
Кон врв
sanysoft Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2006
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanysoft Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 14:53
1. Отишол кавдарчанец по риба на Тиквешко езеро. Цел ден ловел ама ништо не фатил. Приквечер се уловило нешто, ама мало му се видело и ја фрлил рибата во вода. Арно ама, тоа била златната рипка. На враќање застанал у кафана да испие една ракија. Откако ја испил си помислил
„ди имаше уште една чашка, баш добро ќе ми дојдеше„ - и наеднаш оп се створила една чашка ракија пред него.
Не му било јасно, ала, узми све што ти живот пружа, си зел да си ја пие. И си рекол „да имаше една салатичка сега, баш добро ќе ми дојдеше„ - и оп салатичка се створила пред него.
И тогаш му текнало
- „А бе ја сум ја уловил златната рипка, да си ибам дупот, ---^%#$^%^!@%#^%@! олеле, олеле, олеле„
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:13
Мажот ја однел жената на изложба на бикови. На првиот штанд гледаат опис: "Овој бик минатата година се пареше 50 пати". Жената му се свртела на мажот и искоментирала: - Види мажу овој бик 50 пати се парел минатата година, зарем тоа не е интересно?
Продолжиле тие понатаму на друг штанд каде пишувало дека бикот се парел 65 пати минатата година. Жената искоментирала: - Види мажу, 65 пати. Би можел да научиш нешто од овој бик!
Мажот само премолчал и продолжиле понатаму. На следниот штанд виделе прекрасен бик и газдата како го гали по главата. Жената го прашала газдата:
- Се извинувам, а колку пати овој бик се пареше минатата година!
- 365 пати, одговорил гордо газдата.
На тоа жената се свртела на мажот и му рекла потсмешливо:
- Еее, мажу, од овој бик би можел да земаш часови!
На тоа мажот не можејќи да издржи се свртел накај газдата на бикот:
- А да ве прашам јас нешто. Дали сето тоа бикот го правеше со една крава?
* * *
Трпе оди на светско првенство во фудбал. Седиштето му е најгоре на стадионот, ама задоволен е што воопшто нашол карта. Седнува тој и почнува да разгледува наоколу со двоглед, и забележува човек на 5 реда од стадионот со празно место до него. Ова го полудело Трпе, па тој на полувреме оди и го прашува човекот зошто има празно место на толку добра локација.
- Со жена ми ги купивме картите многу одамна, ама за несреќа таа почина и местово е празно - одговара човекот.
- А зошто тогаш картата не ја дадовте на некој пријател или роднина.
- Сите се на погребот.
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:13
Одат тројца наркомани по пруга и едниот вика:
- Бреј, што скали има!
Вториот додава:
- И гелендерот колку е низок, не можам да го дофатам.
Третиот се јавува:
- Не берете гајле, еве иде лифт.

* * *
- Мамо, мамо, што е тоа оргазам?
- Не знам сине, оди прашај го татко ти.

* * *
Некоја баба во автобус му вели на момче што седело:
- Дете, ај стани јас да седнам. Нозете ме болат, а ти си млад ќе постоиш.
Момчето пак ја прашува бабата:
- А ти бабо, како мала си станувала на постари?
Бабата гордо:
- ДА, секогаш.
Детето:
- Е, затоа сега ќе те болат нозете.
* * *
Одат две свињи по улица и здогледуваат излог на месарница. Едната свиња коментира:
- Луди се ова луѓево. Мислат нас резервни делови ни требаат.

* * *
Девојката го прашува дечкото:
- Зошто имаш толку големи очи?
- Затоа што сум плачел многу како мал.
- Па добро бе, што не си мочал повеќе?
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:14
Ученици правеле експеримент по хемија во школо и дошло време да ги оцени наставничката:
- Ти Биле каква боја доби?
- Жолта.
-Браво, петка.
- Ти Игор каква боја доби?
- Портокалова.
- Добро е, близу, четворка.
- А, ти Гоце?
- Црна наставничке.
- Деца, сите под клупа!

* * *
Психијатар му вели на пациентот:
- Веќе сте целосно здрав. Можете слободно да си одите дома.
- Колку жално. Цела година бев Арнолд Шварценегер, а сега сум никој и ништо.

* * *
Столе Глупавиот се жали на доктор:
- Докторе, жена ми скроз се мрднала. Чува 20 мачки дома, смрди ко да умрел накој.
- Па, добро, проветрувајте почесто!
- Ма немој, па да ми избегаат гулабите.

* * *
Адам и дава имиња на животните во рајот:
- Ова животно ќе се вика пингвин.
- Е зошто баш пингвин - прашува Ева.
- Затоа што личи на пингвин, глупава една.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:14
 Мамо, денеска бевме на систематски преглед и излезе дека од триесет женски само една е невина.
- Браво, срце на мајка, злато мое.
- Не бе мамо слушај ме, тоа да ти била професорката.

* * *
Мујо и Хасо стојат на скокалница на базен и Мујо вика:
- А бе Хасо, кога те гледам вака на орел ми личиш.
- Тоа заради фигурата, а?
- Не бе, заради ноктите на нозете.

* * *
Како Џејмс Бонд кажува колку е саат?
- Петнаесет. Осум и петнаесет!

* * *
Оди Трпе во Египет на одмор и плива по Нил. Плива тој така кога пред него излегува крокодил, а тој:
- Немој Лакоста, жити мајка!
* * *
Дефиниција за гинеколог:
- Човек кој бара проблеми таму каде што другите бараат задоволство.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:16
Се венчале Мујо и Фата и на првата брачна ноќ Мујо се соблекува и и вика на Фата:
- Види Фато што имам!
А Фата разочарана:
- Абе Мујо, мал ти е.
- Мало, мало ама техничарче.
- Абе и инженерче да е... мало е!

* * *
- Зоки, излези на табла и напиши една реченица.
Излегол Зоки и пишува: "Наставникот има грип".
- Зоки, каква е оваа реченица.
- Весела.

* * *
Влегла плавуша во автобус, ја отчукала картичката и го прашала возачот колку е саат. Возачот и одговорил:
- Види на картичката имаш.
После некое време плавушата се јавила:
- Абе мајсторе, нешто ти е расипан саатов на картичкава, веќе пола саат исто време покажува.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 19:17
Од сите спортови најмногу ги сакам хокејот и боксот.
- Зошто?
- Оти сум забар!

* * *
Кои девојки повеќе ти се допаѓаат, оние што зборуваат многу или оние другите?
- Кои други?

* * *
Малиот Трпе го прашува деда си.
- Дедо, сакаш студентка да имаш за жена?
- Е, а кој не би сакал.
- Е па запиши ја баба на факултет!
* * *
Како жена ќе го опише бизнисменот кој ја силувал?
- Му беше мал, цело време го гледаше часовникот, и многу се фалеше!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 10:48
Го викнал Господ Адама и му рекол:
- Слушај Адам, имам добра и лоша вест за тебе. Која сакаш прва да ја чуеш?
- Па, добрата.
- Добрата е дека ќе ти дадам и мозок и мандало.
- Јуху - почнал да се радува Адам, па прашал:
- А лошата?
- Лошата е што нема да имаш доволно крв да ги користиш и двете истовремено.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 10:49
- Што е сонот на секој полицаец?
- Да си отвори приватна раскрсница.

* * *
Фатил Трпе нова женска и ја носи во кинески ресторан на полжави. Оваа не знаела како се јадат, па прво Трпе го гледала некое време, па решила и таа да проба. Го земала полжавот, шмукнала, ама ништо не излегувало. Шмукнала таа уште еднаш, полжавот не излегол. Уште еднаш силно шмукнала, ама абер нема нешто да излезе од куќарката. На крај изнервирана девојката ѕирка низ отворот внатре да види дали воопшто има полжав, кога што ќе види. Се расчепил полжавот и вика:
- ТО, БЕЈБИ, ТООО.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 10:49
- Што е сличноста меѓу свештеник и новогодишна елка?
- Топките се само за украс.

* * *
Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање. Сервисерот решил да се позафркава, па и рекол:
- Не ти треба пеглање, само дувај во ауспухот, сама ќе се исправи.
Се вратила плавушата дома и почнала да дува, ама ништо не се случило. Поминала друга плавуша и ја прашала:
- Што правиш, ма?
Објаснила оваа што прави, а другата со смеење искоментирала:
- Па, како ќе се исправат дупките, си ги оставила прозорците отворени.

* * *
- Се исрал некој тип и многу смрдело.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.