|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 98> |
Автор | |
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК, се ми е јасно... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од oblachinja - 29.Ноември.2007 во 21:02 |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Саботари... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од oblachinja - 29.Ноември.2007 во 21:02 |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
егзактли!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravoto ime im e ADVENTISTI
od adventisticka kristijanska crkva i spagjat vo grupa na protestantski crkvi a sabota go smetat za sedmiot den SABATH pa nerabotat kako sto veli bibliata Изменето од anakin - 02.Декември.2006 во 20:02 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
adventistite ne se protestanti, tuku se sekta odvoena od protestantizmot...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e tocno toa ili neznaes ili namerno go kaza toa so nekoja cel adventisticka crkva e registrirama vo USA i drugi zemji ednakvo so site baptisticki evangelisticki i neznam uste koi ...icki kristijanski crkvi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па регистрирана е во УСА и МПЦ? И што сега? И таа да не е протестант?
Малце логика аладине... И немој те молам ти мене да ми објаснуваш кој припаѓа во моја црква... Ќе ме пукнеш од смеење, не за друго... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ejjjjjjjjjjjjjj navistina taka go razbra toa pa izgleda si imas nekoj spoj kratok so bratskite tvoi crkvi adventisti se protestanti sakal go toa ti ili ne protestanti se poradi toa sto ne se sl*gat vo katolicka crkva barem toa bi trebalo ti da go znaes jas sum malku diletant za veri no do tolku ne |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи сите што не се слагаат со Рим се протестанти? Уф, многу не имало тогаш бре... Живела МПЦ (македонската протестантска црква) |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf ti si zamorem malku no kje ti objasnam
site tie sto proizleguvat od katolicka crkva i protestirat protiv neja ne sum ubeden deka MPC poteknuvala od katolicka crkva zamoren si navistina barem ti treblo da go znaes JAN HUS eden od prvite protestanti |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tie se sekta....se odvoile od protestantite, protestantite isto se sekta....i tie se odvoile... |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако е така и православните се секта бидејќи се одвоиле од Христовото учење
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |