IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ве привлекува истиот пол?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ве привлекува истиот пол?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
Автор
Порака
JASNA27 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASNA27 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2006 во 18:42
mnogu me privlekuva zenskiot pol
sekogas koga nekoja zenska e vo blizina i se vosh*tuvam i ne mozam da se vozdrzam a da ne ja doprav od pozadi ...hmmmm Embarrassed
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2006 во 03:00
Tongue Tongue Tongue Vidi, vidi...
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
leandra Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leandra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 22:12

Kako shto napishala i Dana vo celost se soglasuvam.

Samo bi go zgolemila procentot kaj zenite shto bi me frlile na kolenaThumbs%20Up

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 22:19
Koj procent, kaj ima procent..|??
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
severina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2006
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај severina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 22:24
Originally posted by Dana Dana напиша:

Eden pogled, i devojka moze da me frli na kolena isto kolku i masko.
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed ubavo kazaEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
leandra Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leandra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 22:44

zborot "isto" moze da se sfati i kako 50%-50%

Ako zgreshiv izviniWink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 23:02
Aaaa... da da.. pa, devojka moze poveke..
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:00
Зашто бе размислувате така??? влакнесто газе.. Ужас, ке умислите нешто и мислите така е.. Колку жени не држат до себе и својата хигиена па чутите и бутате колку да ви се брои, па овде сте контрадикторни..
Баш напротив се многу мазни и држат дечките до себе, просто да им се дивиш.. Јас си имам другар понекогаш знам да му ги издепилирам нозете..кога нема време за козметичар или кога не успеала козметичарката да му издвои термин на само, без предходно да биде извреган од жените таму.. сваштаLOLLOL.. па тие 2 саати со него ми се нај ок..си муабетиме пиеме винце и ми е најдобро другарче го обожавам...
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 11:53

Nikogas ne me ni privlekuvala nitu pak moze nekogas da me privlece nekoj od mojot pol.Wink

DIJANA
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 11:38
Originally posted by severina severina напиша:

Originally posted by Dana Dana напиша:

Eden pogled, i devojka moze da me frli na kolena isto kolku i masko.
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed ubavo kazaEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
isto i za mene. kako so pagjam na pogled i nasmevka... Confused a zenskite obicno imaat poubava nasmevka- bez navreda za maskite... a koga ke vidam nekoja so sini oci WOW!! LOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 12:06
јас имам сини очи
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 15:54
WOW!!! i jas imam sini oci... iskreno mnogu se palam na moive ociLOL
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 16:16
i jas
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:18
Nitu malku pa zar sum lezbejka da me privlekuvaat zenski.Mene me privlekuvaat maski i toa zgodni i ubavi.
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.