|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | ||
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu me privlekuva zenskiot pol
sekogas koga nekoja zenska e vo blizina i se vosh*tuvam i ne mozam da se vozdrzam a da ne ja doprav od pozadi ...hmmmm |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi, vidi...
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
leandra
Група Регистриран: 07.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako shto napishala i Dana vo celost se soglasuvam. Samo bi go zgolemila procentot kaj zenite shto bi me frlile na kolena |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj procent, kaj ima procent..|??
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
severina
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
leandra
Група Регистриран: 07.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborot "isto" moze da se sfati i kako 50%-50% Ako zgreshiv izvini |
||
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aaaa... da da.. pa, devojka moze poveke..
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто бе размислувате така??? влакнесто газе.. Ужас, ке умислите нешто
и мислите така е.. Колку жени не држат до себе и својата хигиена па
чутите и бутате колку да ви се брои, па овде сте контрадикторни..
Баш напротив се многу мазни и држат дечките до себе, просто да им се дивиш.. Јас си имам другар понекогаш знам да му ги издепилирам нозете..кога нема време за козметичар или кога не успеала козметичарката да му издвои термин на само, без предходно да биде извреган од жените таму.. свашта.. па тие 2 саати со него ми се нај ок..си муабетиме пиеме винце и ми е најдобро другарче го обожавам... |
||
|
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne me ni privlekuvala nitu pak moze nekogas da me privlece nekoj od mojot pol. |
||
DIJANA
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас имам сини очи
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
WOW!!! i jas imam sini oci... iskreno mnogu se palam na moive oci
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nitu malku pa zar sum lezbejka da me privlekuvaat zenski.Mene me privlekuvaat maski i toa zgodni i ubavi.
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |