IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Kakov fotoaparat koristite|?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kakov fotoaparat koristite|?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
Автор
Порака
Janus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 23:29
Ja imam canon 5d so 24-105L IS USM, i ispagja deka mi e overkill. Mozno e naskoro da zamine za edno dve klasi podolu...
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 23:39
Janus,

Dali mislis deka celiot sistem ti e premnogu ili samo teloto ili zumot? I vo koj aspekt mislis deka e premnogu?

Mislam deka bi bilo interesno za site da doznaat nesto poveke okolu toa bidejki ti verojatno imas najdobar DSLR sistem na sajtov i sekako deka ova sto go velis e osnovano na odredeno iskustvo so istiot.
Кон врв
zatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Australia
Поени: 388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 00:34
Janus,zosto bi odel dve klasi podolu???,znaes deka i jas rabotam so istiot i bas sum zadovolen,me bunis!!Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 10:31
Zatko, pisav deka mislam deka mi e overkill, too much. Nemam vreme da slikam, taka mi stoi aparatot i fakja prasina. Zatoa i mislam eventualno da go sitnam i da zemam nesto poamatersko. Inaku 5-kata e top, bez komentar. Samo mene mi e kako formula 1 za gradska voznja.
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 12:37
Blasphemy!!!
LOL
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 17:54
Janus, sega te razbiram sto velis i potpolno se slozuvam so tebe. Vo denesno vreme, koga digitalnata tehnikata se menuva so svetlinska brzina, da vlozis golemi pari vo DSLR i objektivi bez racionalno da gi koristis ne e mnogu razumno...bas vchera chitav izvonreden test za najnoviot EOS 400D, pa pomisliv deka e dobro da ti go posocham kako zamena za tvojot 5D.
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 06:53
Janus, povtorno ce ides na 20ka, ili samo taka mi se cini? Smile
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2006 во 22:16
Mire, poznavajki se sebe, povtorno da zemam aparat sto sum go imal, NFW (no f**kin' way). Ako uopste ja otugjam 5-kata ke zemam nesto novo. Problemot e sto tolku se razgaliv so stabilizacija na slika i visoki iso, sto neznam sto ke mi bide enough, but not too much... Ke vidime.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2006 во 14:47
Dali se secavas na "Grlom u jagode" ?

Imase edna igra "Jablon" se vikase, ili ja preveduvaa kako "Nesto izmedju"
...

30ka mozebi? :))))
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 00:09
400kata me vlece radi samocisteckiot senzor, ama sitna e za moive rachinja. Poima nemam... Mozda sepak ke dozemam nesto stakla, pa da ne bide osamna 5-kata dodeka sobira prasina. LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2006 во 05:05
Janus,
the way I see it, koga vece si go kupil magareto cuvaj si go. Edinstvena pricina da go sitnes e ako ti e tezok za nosenje i sakas nesto polesno i pomalo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Janus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2006 во 10:37
Mire i ti si prav. A polesno i pomalo... Si imam sonu w30 ;-)
Кон врв
iceage Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iceage Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 01:11
Imas interesen objektiv, bas me interesira dali ke moze na 50mm da ja pobedi mojata tvrda 50mm 1.4 USM, ako imas vreme nekogas moze da napravime nekoj test.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 07:29
Ice, nemora da testirate ... nisto nemoze da ja pobedi 50kata!
Duri i od 3rd party proizvoditel 50ka da zemete, pa ce bide podobra...
poentata e sto "prime" objektivite se po definicija poostri od zumovite, a 50kite se najednostavni za izrabotka i najlesno se kontrolira kvalitot na slikata kaj niv.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.