![]() |
|
Хоби |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Автор | |
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti slikas ili sobiras? |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
maja_070 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
jas nemam hobi pravam sto ke mi se pravi vo momentot
|
|
m.v
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ova neshto se vikashe BONG a perinosi taka li se vika
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
hobi pa osven muzika,msn mi e tenis veke 5 god
![]() |
|
![]() |
|
BoY In LoVe ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 25 |
Slusanje Muzika I Surfanje
|
|
HACKED BY PUSHILISTA
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Јас уште собирам салветки
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
kolekcioner na DVD filmovi.............no samo najdobrite ....vodejki se spored mototo .......sekoj film edna procitana kniga
|
|
......
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
pa ako moze da se kaze deka e hobi pesacenje i pienje kafe so drugarkite....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Cela godina sobiram moneti od zemjite koi se vo EU kade sto evroto e valuta.Mi nedostigaat 0,20€ od Norveska :(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Има на нет доста интересни колекционери кои соработуваат со секакви парички.И јас на времето собирав стари секакви пари од античко па до денешно време но ова хоби стана доста скапо па ке се префрлам на нешто ново
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Хммммм хоби ми е тенис откако се повредив и баталив турнири у склоп на професионално нтпреварување и спортски зивот
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
kako mala sobirav postenski marki, ali sega sobiram od onie okca, plavi sto se, lugeto sto gi kupuvaat protiv uroci...
ne deka se nesto posebno, ama mi se dopagaat....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
kakvi se toa PLAVI OKCA??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |