![]() |
|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 42> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
fala, a da ti kazam ne ja peglam mnogu, kakva maska da koristam?
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Мојата коса во недела ке биде ишишана
![]() ![]() ![]() ![]() Доста беше веќе ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
nemoj.............................
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Мора мора, не бива вака бејб, до половина е ми пречи
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
kako be natali vaka, imam deza vu, neli pisuvase ednas deka si ja skratila? |
|
![]() |
|
Немаш дежа ву блу.. последен пат кажав но, ме премислија сите..а и поминаа неколку месеци од кога се видовме, па виде колкава беше..сега е до половина без сантим.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
аа...сега ми е веќе појасно...ок јас секогаш гласам ЗА промени
|
|
![]() |
|
raging bull ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
auuuu to e mn. dolga
krati to....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Па од март се канам, тогаш Ивана се ишиша и ме бендиса многу,, ама ме премислија.. ама конечно идам на маказа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Изменето од maja - 28.Ноември.2006 во 16:32 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Имам кафеава виткана коса и не ја фарбам. Ко помала многу ја горев,
правев прамени, ладна.... А сега само понекогаш ја пеглам....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
iivaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
најубаво шатирана
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO...
Vi posakuvam ubav den na forumov... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |