|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 56789 42> |
Автор | |
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plava i nezaboravna
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej aj ve molam za eden sovet...otsekogas sum imala gusta kosa, ni edno vlakno ne mi pagjase...posledno vreme mnogu mi pagja kosata...ja farbav pred tri meseci, ali od toa da e neveruvam...od 5 odd ja terorizirav kosava i nisto ne mi bese...a sega...
dali mozebi e od toa sto ja mijam sekoj den?...ili od samponot?...ili.....
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekojdnevnoto mienje na kosata i dava sjaj no ako e toa so blag shampon.DOVE INTESIVE CARE e toa sto ke ti pomogne, ja regenerira i obnovuva suvata i slabata kosa, istiot i go namaluva kinenjeto na vlaknoto osobeno na farbanata kosa.Ti preporacuvam da go zemesh Repairing Shampon, potoa Repairing Conditioner kako i nair SILK na DOVE ZNACI.
Eve nekoja maska za kosa koja mozesh sama da ja podgotvish dosta brzo i veruvaj deluva fantasticno: VITAMINSKO PAKUVANJE NA KOSA Izmiksiraj polovina banana so 1 lazica sok od portokal, limon i grejpfrut i polnomasno mleko.Ovaa smesa po mienjeto ke ja nanesisha na kosata i ke ja ostavish da deluva 20 min. i potoa dobro izmij ja so kolekcijata na DOVE.VERUVAJ ke si ZADOVOLNA PAKUVANJE ZA OSTETENA KOSA IZMESAJ SOK OD 1 LIMON, 1 LAZICA MED, 2 ZOLCKI I 1 BELKA.Masirajki nanesija smesata na na kosata i ostavija da deluva 10 min.Potoa dobro izmij ja.Ako kosata ti e osobeno suva od farbanjeto dodadi 1 lazica maslo od pcenicni nikulci vo apteka ke go nabavish. HRANLIV PAKET ZA KOSATA Izmeshaj 2 zolcki 2 lazici maslinovo maslo i sok od 1 limon.Smesata nanesija i ostavija da deluva 20 minuti.Ovaa maska e za site vidovi na kosa i ja pravi sjajna svilenkasta i moze da ja nanesuvash ednash mesechno. Od ova sto ti preporacav koe i da go primenish NEMA DA POGRESIS , ke bidesh zadovolna. Isprobano!:)) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
nikolina
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
proveri go samponot moze ne ti odgovara i kosa se mie na 2-3 dena, ne sekoj den zatoa ti pagja, a ako moras koristi od tie sto se za sekoj den....
isto taka od gelovi, sprejovi, peni, moza da pagja kosa, proveri koi i kolku gi koristis |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јоки душо може да е бидејќи сме есен...обично или на пролет или наесен
се менува косата и најмногу пага во еден од овие периоди...сдноставно
ти се обновува, и знаеш како велат фризерите дека до сто влакна дневно
е нормално!не се секирај многу,едино ако во последно време си променила
некое од средствата за коса што ги користиш,во тоа спаѓа и шампонот па
поради тоа и да ти опаѓа,едноставно не и одговараат на твојата коса или
она неќе промени!
|
|
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
конечно мојата природна боја - темно кафеава, и тоа се шишав сега скоро(иначе многу ретко се шишам - само кога морам) затоа што и не ми се оштетува нешто многу косата
А што се однесува до бојата, секогаш имав некои прамени во друга боја - знаете, на комшивката ќе и останеше вишок фарба, па ајде кај мене... А сега што сакам е да направам шишки, ама ме мрзи да идам на фризер, а ризично ми е да ја викнам другарка ми да ме ишиша.... |
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crna i konecno posle ispadot so tri shishanja vo 2 nedeli se vraka u normalna forma i dolzina
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
природно црна или фарбана? |
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto vo trend za dechkite
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas so Eugeneperma vadam prameni i redovno se sisam za da ne ja izgubam formata i stepenot na kosata. Inaku gelot za satiranje na Eugeneperma e zakon, vadi najsvetli prameni koi so preliv dobivaat sivkasta boja i sjaj
|
|
DIJANA
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za nas maja nesto vo trend? tinejgerite?
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata kosa bara vo momentov potstrizuvanje
|
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata kosa inace e ziv cirkus imam sosem pravi prameni, lokni, podvitkani, lele.......
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |