IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 1402>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 20:43
Сакам да кажам дека на форумов има вирус и многу ме нервира антивирусот што цело време ми покажува нотификајшн .....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 20:44
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Сакам да кажам дека на форумов има вирус и многу ме нервира антивирусот што цело време ми покажува нотификајшн .....
mojot ne....a koj ni nacukal virus?
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 20:45
Врска немам..... Иначе и мојот не покажуваше до вчера ама ете почна....

Изменето од BiG_kIsS - 25.Ноември.2006 во 20:46
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 20:49
ima pop virus uklucen :)
i kaj mene se javuva ama vise 3 do 5 dena
firew samo go faca kako skripta e nesto ama mozna i greska samo nekoja da bide gledam deka  ene e aktivno
Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 20:50
Абе незнам, ама како и да е треба да се среди....
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 15:17
Сакам да кажам дека денес сум во Солинген според ИП...
Немам вирусBig%20smile
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 16:26
Dosadno e na forumot
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 18:16
FATIV DECKOOOOOOOOOOOOO Big%20smileBig%20smileBig%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 18:23
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

FATIV DECKOOOOOOOOOOOOO [IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />

BRAVOOOOO
i jas sakam eden....
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 18:36
kazi!!! odma ke ti najdime! Wink
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 20:30
sakam da kazam deka sum prazen...tazen....sakav da bide se ok...mislev deka ovaj pat ke bide poinaku,sonuvav za iskreni nsmevki,za topli pregratki,za ljubov koja ke go ispolni sekoj prostor od moevo vremensko postoenje...sakav da pidam sreken samo...zaram mnogu baram....bas kako sto mi rece vecerta koga bese sovrseno....kolku malku e potrebno da bideme srekni,ama cudno e kolku toa malku cesto ni nedostiga....ne bi imal dovolno dobri zborovi da ja opisam mojava taga momentalno...mozebi taka e i najdobro....mozebi ke bide podobro...mozebi eden den.....Cry
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 20:32

ајде малку главата горе де......Smile 

Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 20:51
nedopirliv...pa ne imas nas...
znaes deka te sakame....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 20:56
nedopirliv, znaes deka sum sekogas tuka za tebe srcusko!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.