IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми текна на...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми текна на...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 123>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 20:26
na knigana "Zivotot na Mona Liza"Tongue
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 11:02
LELEEEEEEEEEEEEEEE koja nostalgija me fati....OVA NE E VOZMOZNO

mi tekna na aprilot ednas ko ojdov sk
na rock fest
na idividi rodendenot
na setanjata niz skopje
na... se so se izdesava
ko se vrati....
ko se vidovme....
lelee......ne e vozmozno
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 01:04
ми текна на вечерта ко бевме впивница цела багра од на хор...се натрескавме...колку беше јакоооо...сакам пак!
и ми текна на сфирката на 17 во МКЦ...зашо дфл имет толку ретко сфирки да ги ебам?!Confused
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 02:18
на претходната зима баш беше супер
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 21:52
Mi tekna koga zemav casovi za voznja, go "umrev" instruktorot so moite postojani drdorenje(sreka sto ni bese prijatel)mu kazuvav kako pojma nemam od nisto, dodeka toj onaka ozbilen se luteshe..koga me izbrka cajkanot od polaganje na testovite zosto moite gi reshiv pa i kazuvav na tipkata do mene..mi dade drugi testovi i tie gi reshiv...vide nevide mi rece auuut i ke sme se videle na poligon... e steta ne bese toj na poligon :))ke me patnese ke mi najdeshe mana makar nastrana sum se parkirala 2 mm :))))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2006 во 22:06
mi tekna na denta vo big blue ko go zapoznav DelfinTongueBig%20smile
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 17:50
Читајќи ми текнаа многу работи
Кога ја сретнав првата љубов  по многу години
Кога со другарките спиев кај баба ми и се глупиравме LOL
На лани, зимото, колку супер си поминав....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 18:32
Sega mi tekna koga sluchajno se sretnavme vo Kapishtec..po tolku godini, koga se zbunivme, koga ne znaevme sto da si kazeme...sepak dopirot na rakata negova malku me opusti, a i toj po mojot osheh nekako kako da se smiri...zosto megju nas imashe nekogash ljubov i toa golema ljubov.Ne se vratija cuvstvata zosto toj imashe svoj zivot jas svoj...sepak se napivme po edno kafe, ne gi razmenivme mobilnite zostoto znaevme deka ne smeeme da ja pomineme linijata od dozvolenoto, zosto toj imashe svoe semejstvo...
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 18:33
Ми текна на сите моменти поминати вклупа, со очи вперени накај нај професорот...најглупавата математика ми стана драга покрај него...Smile
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 18:36
ми текна на дечкото што го запознав во Црна Гора, а што не му земав ни број, бе...
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 18:59
Originally posted by maja maja напиша:

Sega mi tekna koga sluchajno se sretnavme vo Kapishtec..po tolku godini, koga se zbunivme, koga ne znaevme sto da si kazeme...sepak dopirot na rakata negova malku me opusti, a i toj po mojot osheh nekako kako da se smiri...zosto megju nas imashe nekogash ljubov i toa golema ljubov.Ne se vratija cuvstvata zosto toj imashe svoj zivot jas svoj...sepak se napivme po edno kafe, ne gi razmenivme mobilnite zostoto znaevme deka ne smeeme da ja pomineme linijata od dozvolenoto, zosto toj imashe svoe semejstvo...

Се наежив....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 19:00
Сега ми текна на еден од Србија што го сакав многу а он не ме ни погледнуваше....
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 19:05
ми текна на синиќа дека умирав од страв да одам цигари да си купам...ама затоа сеа имам и резерваLOLLOLLOL
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 19:06
i mene mi tekna na toa.....asbe bosic be,........TongueWinkLOL
kuliraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.