|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 62> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку плавуши се потребни за да се затвори круг?
- Две. Една да се бања, а другата да и' го подаде фенот. |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изнервираниот шеф и' вели на секретарката плавуша:
- Mозокот ти е меѓу нозете... Следниот ден се јавува плавушата на работа na шефот: - Извинете шефе не можам да дојдам на работа зашто добив излив на крв во мозокот!!! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто на плавушите никогаш не им паѓа косата?
- Коренот длабоко се развил, нема ништо што може да му пречи... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И' вели една плавуша на друга:
- Можам да верувам дека штркот носи деца, ама дека пајак крева коли, тоа нема шанси... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си зборуваат две плавуши:
- Што е подалеку - вели едната - Месечината или Лондон? - Што си глупа - и' вели другата - па Лондон не се гледа одовде... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две колешки плавуши во канцеларија:
- Да знаеш само што ми се случи вчера...Влегов по грешка во машкото WC, кога таму директорот... И мила моја, му ја видов онаа работа... - И, баш ме интересира, каков му е?- љубопитно прашува другата. - Па, малку е солен за мој вкус... |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добри
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој е единствениот ген што го имаат плавушите?
- ХИДРОГЕН ! |
|
|
|
zupan
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me iznasmeavte prodolzete taka
|
|
REMY BONJASKY IS THE SHAMPION OF THE WORLD IN K-1
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Патуваат три плавуши со авион. Едната била македонка и целата била накитена со злато. Втората била Германка и била во мини, а третата била Американка и била речиси гола. И сега прават муабет зошто патуваат вака.
Македонката: Мене прва ќе ме спасат ако падне авионот, зошто цела сум во злато, Германката: - Не,не, мене прво ќе ме спасат кога ќе ми ги видат нозете. Американката: - Девојки, поима немате од животот, мене прво ќе ме спасат зошто кога ќе ме видат вака гола ќе си помислат дека тука е црната кутија. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja запрел полицаец една плавуша и и' вели:
- Дајте ми го вашето име и презиме! - А како тогаш ќе се викам јас? |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува плавуша во Авиоимпекс:
- Се извинувам, колку трае летот од Скопје до Виена? - Само момент... - Фала, пријатно. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto koga plavusa ke se potpre na zid zidot paga?????????????????????
popametniot popusta!!! |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden covek so kola so sopira plavusata i veli
- Aj ve molam poglednete dali mi raboti zmigavecot !!?? a ovaa: RABOTI NE RABOTI.. RABOTI NE RABOTI....... |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |