|
Охрид |
Внеси реплика | страница <1 45678 30> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите го фалите градчево, немаме мртов ноќен живот баш нашиот ноќен живот е ок
во лето има многу гужви и место неможам да фатам на плажине од гужви ми се врти така да не ги поднесувам
во зима е супер, снег и езеро суппер, нема гужва ама некако многу празно е
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti be brza be magare staro(abe za pleskavici vishe ne te biva) abe dosta mi go kudish gradov daj malce napraj im ubav film na pomladive dechki////
ili samo so niv imash kapacitet da se paspravash
|
|
paki
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
katastrofa za nisto ne se grizat gledat samo pari da zemat a usluga nikakva.Edino so im vredi e ezeroto
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami,...ohrigjani se pravi turisti,............im go TURAAT na gostite,koj poveke ke stigne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e tochno ne shiri dezinformacii.....eve jas te pokanuvam na gosti vo Ohrid.
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
туризмот во Охрид од година во година добива на квалитет....има уште многу да се работи но трендот е позитивен...
|
|
raging bull
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravo da vi kazam dosega licno sto znam ohrigani se stvarno ok , bez pergolemo naglasuvanje na Oridskoto narecje , emancipirana rabota , arno ama ovie po kafiki i ugostitelstvo kaj sto sum odel - losa rabota , fintava e kako da odis tamu da gi ugnetuvas nekako , ponasanje nula . nejse nie prilepcani arno stojme so origanive , ama sto gledam sto im pravat na kutrive skopjani uzas , uzas . Mozam da go narecam izzivuvanje a ne turizam .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охрид и новогодишната атмосвера има ли некој лично искуство како е низ град за нова година?
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnodu e ubo .... Vo polednive godini se se stranci i e full i dosta ludo...
Bujrum te,.....,
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam za nova godina , ama letno vreme si go obozavam Ohrid i ne pominuva leto bez da otidam i do tamu......kakov lud provod
|
|
kuliraj
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja pa da bidam iskrena dali 2 pati vo mojot zivot imam otideno vo ohrid, toa na eksk*rzija pa zatoa nema da komentiram
|
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si bila letno vreme so drustvo? e toa e intersno i ne se propusta.....aj narednovo leto ke odime ja i ti na vikend da vidis kolku e dobro
|
|
kuliraj
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодариме.. Да прашам: водата сега во езерото топла е???? Да знам дали ќе има и новогодишно к'пење или не |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |