IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ти простувам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ти простувам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 37>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2006 во 23:10
аа нее зависи кога мозе и треба да се прости!!!!
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 12:06
Tesko e prostuvanjeto ,no zatoa e golema umesnost od srce da prostis posebno na onoj koj do bolka ti zgresil!
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 12:11
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Originally posted by plavusa plavusa напиша:

јас секогаш простувам... барем флипси си знајт LOL

Znam znam, super licnost e Plavusa, site treba da prostuvaat, bidejki ЧОВЕЧКИ Е ДА СЕ ПРОСТУВА
ClapClapClap  Wink taka e flipsi!!! Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 12:56

Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Tesko e prostuvanjeto ,no zatoa e golema umesnost od srce da prostis posebno na onoj koj do bolka ti zgresil!
Do bolka uf ova e premnogu bolno za da se prosti..., ako sum mu znacela i me cenel kako licnost NIKOGASH nemal ili nemala da me povredi do bolka.Nema da prostam zosto vaka se podgazuvam sebe kako licnost kako da sum zavisna od nea/nego a veke me strozil/la.Nema da prostam kolku i da e covechki, podobro bi bilo toj/taa covechki da razmislile za postapkite koi gi pravele na vreme pred da nastapi bolkata koja ja nanele.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 13:04
Ne si vo pravo so ova sto go napisa nema na nea/nego (seedno sto e covek e) da i bide polesno ili potesko tuku ti nema vo son da se prevrtuvas zatoa sto proskata ne znaci zaboravanje tuku znaci olesnuvanje na dusata!

Prosti mi majko...prsteno ti e cedo!Tolku ednostavno,a sonot miren!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 13:23
Koga se raboto majka dete e sosem drugo.Proshka od nekoj koj mi zadal bolka hmm toj ke ima nemiren son so negovata zla namera ne jas
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2006 во 23:11
Ke ima nemiren son samo ako e svesen sto napravil.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 12:33
Treba premnogu da e izopacen za da ne e svesen deka povredil nekogo...ama imas pravo ima i takvi licnosti.Confused
Mislata mi e sledna TE POVREDUVAAT ONOLKU KOLKU KE IM DOZVOLIS,ne mora da prostis nikoj ne go bara toa od tebe so sila da go storis ,srceto go kazuva vistinskiot moment.
Prostuvam i ne se zamaram poveke so minatoto,zatoa sto toa vlece i kocnica so sebe koja ne ti dava da odis ponatamu bez tie "crni damiki".Zavisi od goleminata,od tezinata i od toa kolku moze covek da prostuva.
Pamtenjeto na nesto sto e loso nosi samo negativna energija,a se osloboduvate samo togas koga prostuvate. Wink
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 13:01
 Najcesto prostuvam, no sekoj pat posle toa si vikam deka ova e posleden pat nekpoj da si igra majtap so mene. Zast za da se nalutam treba stvarno nekoj da preteraWink
   DIJANA
Кон врв
zupan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2006
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zupan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2006 во 11:27

Kako prvo vie ako zborite za prostuvanje ne znaete sto toa zna4i!

Ako sakas da nai4is kako da prostuvas mores da bides povreden i da znaes kako e pred da povredis nekogo drug a posle da mu prostis
REMY BONJASKY IS THE SHAMPION OF THE WORLD IN K-1
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 12:04
Originally posted by zupan zupan напиша:

Kako prvo vie ako zborite za prostuvanje ne znaete sto toa zna4i!

Ako sakas da nai4is kako da prostuvas mores da bides povreden i da znaes kako e pred da povredis nekogo drug a posle da mu prostis

Iskustvoto go pravi pojak covekot...ocigledno e deka sopstvenoto iskustvo e najgolemo i prostuvanjeto so nego si vlece tezina...,no zupan ne veruvam deka postoi bezgresen covek sekoj ponekade zgresil i prostil ili mu bilo prosteno.Ne navleguvam za nekoi golemi nesta za koi mozebi ti aludiras ne bi sakala da se najdam na toa mesto i vo toa vreme...ima nesta koi navistina se neprostlivi ,a uste pomalku covek moze da gi otrgne od mislite za da si ja izbrise tezinata.
Ovdeka se pobivam samata sebe si so teorijata deka te povreduvaat onolku kolku ke im dozvolis da te povredat ,a toa e kade sto ima sila nema pravdina!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 01:23
Originally posted by brza brza напиша:

GOSPOD prostuva,..........................jas NE!

TOKMU TAKA!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 01:26

Moze ke prostam ama nema da zaboravam.

Кон врв
dafina glasovik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dafina glasovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 01:38
pred okolu 5 god ja ne znaev da prostam na covekot sto me stvoril.mojata bandoglavost ne mi dozvoli nitu na smrtna postela da mu prozboram.koga pred 7 mes. mi se javia na telefon deka tatko mi pocinal jas  zaplakav.ednoto oko placese za nego a dr.barase proska od nego za toa sto nikogas ne najdov sila da mu orostam.JAS I SE USTE MU NEMAM OPROSTENO ZATOA STO NE MOZAM DA ZABORAVAM.A EDNOTO BEZ DRUGOTO NE ODI.CryCryCryCryCry

Изменето од dafina glasovik - 24.Ноември.2006 во 01:39
VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.