|
Рајот според Библијата |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Внимавај на изразувањето!
|
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Православие, да кажеше нешто за темава!
|
|||
Islam-HAK
Сениор Регистриран: 11.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа баш ме интересираше до пред неколку недели или месеци, ние бевме многу провоцирани од страна на христијаните и сл.
Каде беше тогаш Православие ?
Зашто тоа неважеше и за нив ?
|
|||
Allah je doista i moj i vaš Gospodar, pa se Njemu klanjajte; to je Pravi put!
|
|||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na Pravoslavie многу добро му објаснив како се однесува ПРАВ модератор но тој изгледа не го прочитал тоа.
Православие, види на темата за Модератор Муслиман. |
|||
Islam-HAK
Сениор Регистриран: 11.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За Жал тоа е пропаст за секого, ако се вартиш на некои претходни теми ќе видиш кој и како се изразува !!! |
|||
Allah je doista i moj i vaš Gospodar, pa se Njemu klanjajte; to je Pravi put!
|
|||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zamisli go vregjaat moderatorot!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aladine,aladine
|
|||
|
|||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto?
|
|||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
барем речетe: НЕМАМЕ ПОИМ ЗА РАЈОТ И НАШАТА БИБЛИЈА, НАШИОТ ГОСПОД КОЈ НИЕ СИ ГО ЗАМИСЛУВАМЕ НЕМА ВРСКА ЗА РАЈОТ КАКО ИЗГЛЕДА .. АКО САКАТЕ МОЖЕМЕ НИЕ КАУРИТЕ ДА ВИ КАЖЕМЕ ЗА ПЕКОЛОТ!
|
|||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AGARJANINU----- ODI SI VO TVOJOT RAJ(NASIOT PEKOL) I BLUDNICI I OPIVAJ SE I TROSI ZLATO IGRAJKI KARTI SO DZINITE.
|
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што се чудите што никој не ви пишува. Има толку многу што да се пишува, ама каква е поентата да му објаснуваш на некој што нема да влезе таму... Не е христијански да ви објасниме. Тоа ти е исто како богат човек да ти објаснува каков е мерцедес инт., итн., а ти да немаш за леб... Пис енд лав... |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imalo dve dechinja, prijatelchinja…
…I tie si imale edna igrachka. Po nekoe vreme zaednichko igranje, ednoto mu reklo na drugoto: Ova e moja igrachka! Drugoto luto mu odgovorilo: Ne, ne e tvoja! Moja e! I kako sto veli natamu prikaskava, pochnalke da se karaat megju sebe… …moja, tvoja, moja, tvoja… od prijatelchina stanale vistinski neprijateli… od zborovi minale na tupanici… Vo zestinata na argumentiranjeto ne videle kako edno drugo dete mirno si pominalo pokraj niv i ja videlo zafrlenata i veke zaboravena igrachka. - Ha, vidi sto si najdov…ubava igrachka… I si ja zemalo detevo igrachkata. A onie dvajcata… uste se raspravaat i se tepaat nezabelezhuvajki deka igrachkata veke e podarena na drug… |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sepak Messengere nekomu mu e bitno sto ke zboruvaat za majka mu a neko mu uopste ne go zanima deka vikale oti e k*rva ili pravi ova-ona.
Na toj sto go boli za majka mu ne e mnogu kulturen koga zboruva so navreduvacot ,a toj sto ne mu e gajle moze kulturno da odgovara.
Veruvam deka razbra sto ti kazav.
|
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овоземни работи кажуваш калахане... овоземни... Каде е во тебе и малку божествената милост, божественото простување??? Па тоа ти што го кажа можам да го сретнам и од човек на улица, а не од верник... Он те пцуе, ти врати му дупло... ц...ц...ц...
Затоа се огорчувате толку кога велам дека во Коранот нема НИШТО божествено... Тие принципи на живеење можам да ги научам и од секој човек на улица или во кафана... Тоа се човечките, овоземни работи, одмазди, омрази, возвраќања, сексуална хистерија, итн., итн... Зарем човекот е стока па да биде на нивно рамниште? Не треба ли ние морално да се воздигнеме над тоа? Затоа Библиската порака останува неприкосновена, бидејќи морално го воздигнува човекот на божествени морали, а не на човечки... |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |