IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми текна на...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми текна на...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 123>
Автор
Порака
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 11:43
па ако се заглави лифтот добро би ни дошло едно кафе
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 15:53
se izvinuvam
ja najdov temata
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 15:58
Mi tekna koga tatko mi go kupi BMW toa beshe nekade pred 6 -7 godini i se vrakavme od Galichnik.No sedishtata bea kozni, taka da jas sum sklona na alergii osobeno predizvikani od jaka mirizba, pa mesto da uzivam vo novoto BMW jas creva taka receno isturiv od taa losa mirizba sto odvaj dojdov doma, nitu novo BMW vidov nitu od togash se gachiv vo nego.Sreka sto po nekoja godina go prodate i toa blagodarenie na majka mi, a problem se znaeshe losata koza vo BMW, e za nekoi ne e BMW
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2006 во 19:18
mene mi tekna na lani, koga go fativ za gaz eden moj drugar pred profesorot po fizicko...
leleeeeee, brukaaaaaaaa...
vsusnost, jas togas go sakav toj moj drugar
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 13:31
mi tekna na braceda mi.....mnogu nezaboravni sluacki so nea... Smile
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2006 во 13:59
Шо праевте?
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 10:02
mi tekna na eden ko bev so......Embarrassed i prv pat ko ja slusavme Dream on......WOW - mnogu ubav denTongue
Кон врв
Pharaoh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Romania
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pharaoh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 10:27
mene mi teknuva samo na zawni rabotiiiiiCryCryCry
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:45
mi tekna na mnogu raboti sto se slucuvaa letovo....Tongue
pienjeto toplo cokolado vo gimnazija
sobiranjeto tamu
big blue
zona
kaj mene na rabota
ljubanista
van gog
svirenjeto gitara
izleguvanjeto so....KOJ NE:))
anticki
pijanstvata
druzenjeto

i seto toa zaedno so....Smile

lele vecerva imam izliv na spomeniConfused....kolku bese ubavo celo leto:)
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:50
Mi tekna na moite dve ludi drugarki i glupostite so gi imame praeno zaedno i za site ludi i nezaboravni muabeti so gi imame vrteno i za to kolku se imame karano ........a i na to deka mnogu ama mnogu se sakame(drugarski fala bogu)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:51
Originally posted by emilija 90 emilija 90 напиша:

Mi tekna na moite dve ludi drugarki i glupostite so gi imame praeno zaedno i za site ludi i nezaboravni muabeti so gi imame vrteno i za to kolku se imame karano ........a i na to deka mnogu ama mnogu se sakame(drugarski fala bogu)

ne znam jas kolku e drugarski ama ajde....LOL
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:53
hehheheeh
mene tolku mnogu mi se spie
sto na nisto ne mi teknuva vekeConfused
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:55
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by emilija 90 emilija 90 напиша:

ne znam jas kolku e drugarski ama ajde....LOL
Ti si znajs najuboLOL

Изменето од emilija 90 - 29.Октомври.2006 во 01:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 19:36
mene mi tekna na letoto...
ko go zasakav onaj,
ko skokavme zaedno od na moston
plaza
sonce...
l'amore... LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.