|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 100> |
Автор | |
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta sto ja podaruvame e edinstvenata ljubov sto vistinski ja imame
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako navistina si nashol ljubov,
togas daj i krilja da leta i ako odbere da ostane. togash i e osudeno da se ostvari |
|
LaViCa^^
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taa e vrata na srceto...
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini a sto e vrata na srceto slabo te pratam nesto |
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e samo cuvstvo!
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama kakvo cuvstvo , dajte malku definirajte
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e najgolemo nespokojstvo i nasilstvo nad sebesi i nad drugite
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam ... deka site kazuvaat za ljubovta a nikade ja nema , mislat deka ja imaat a ja nemaat , samo si zamisluvaat , znaes nekoj ja izmislil da ne se izbudalime od e**nje , da se ima nekoja cel vo zivotot i nadez , nesto kao religijata i ljubovta e fenomen
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e patuvanje, a ne destinacija
|
|
nikolina
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najobicno custvo kako i site drugi custva, samo lugjeto ja mistificiraat ljubovta, taka e pozabavno
|
|
dusko26sk
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo denesno vreme neznam dali nekoj moze da ni kaze sto e toa ljubov bidejki 90% od mladite sto se vo vrska ne se od ljubov tuku od interes
|
|
samovilka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e nesfatliva:
seta logika e protiv nea, no seta dusha e za nea |
|
LaViCa^^
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti nikogas ne si ja pocuvstvuval "ljubovta" zatoa i ne veruvas deka postoi...
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
|
|
ekstraprofit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODGOVOROT E PROST, PRIJATELE. "LjUBOV E KOGA NESTO LjUBIS. NEKOJ LjUBI DA JADE PATLIDZAN, NEKOJ LjUBI DA SETA SO KUCE POKRAJ VARDAR, NEKOJ LjUBI ZENI-AKO E VISTINSKI MAZ I T.N., ZNACI LjUBOVTA E SIROK POIM, ZAVISI NA KOJA LjUBOV MISLIS KOGA GO POSTAVUVAS PRASANJETO. INAKU ZA PRIMER SEKOJ NORMALEN COVEK SI GO LjUBI SEMEJSTVOTO, DOMOT, RODITELITE I T.N. NO LjUBOV MOZE DA SE IMA KON MNOGU NESTA. VAZNO E LjUBOVTA DA E PRIRODNA, NORMALNA, I VO RAZUMNI GRANICI. |
|
Trudi se da bides sto poslicen na Gospoda i na Boga, stvoritelot na se sto Toj go sozdal na zemjava! |
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |