|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 100> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, taka e Љубовта во голема мера ни ги обликува и карактерот и душата |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne sigurno do banalnost neli mislam dual control e toa sve dvajce treba da ima neli
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е најголемата величина на светот, а сепак ја собира и во најмалото срце.
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е чудесна сила: несовршеното го претвора во совршено.
|
|
|
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов е кога можам да кажам ’Јас сум Ти’ |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само сакав да додадам и без љубоморење |
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата ја отворив зошто денеска има раширена мистификација на поимот љубов, како што можеме да видиме од дискусијата до сега. А прилично е штетно и е извор на лични неприлики да се нема конкретна претстава за поим кој е централен во животите на многумина, и врз таа основа да се носат важни одлуки.
Мислам дека и самата љубов е подарежлива ако се конзумира во нејзината природна реална форма, како силен инстинкт кој настанал низ еволуцијата претежно заради продолжување на видот. Изменето од Анастеа - 23.Мај.2010 во 03:10 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете љубовта е ветер.
мораш да застанеш за да ја почуствуваш
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
maria
Нов член Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ljubov ti e neso so ne se faka:) ali ako ja fatis poprvo ke se izgoris a moze pa i da se izlekuvas ne znam bas
|
|
maria
|
|
LaViCa^^
Нов член Регистриран: 14.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov e nesto sto ne moze da se opise so zborovi...
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
|
|
Sweety
Нов член Регистриран: 20.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu godini i mnogu poeti , pisateli , golemi misleenici i obicni luge se obidele da ja otpisat ljubovta so zborovi no nikoj ne uspel da ja definiria ...
|
|
When I die don't cry - Just look up to the sky and say GoodBye...
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov e......ja vaka mislam...gore dolu de...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е точно Има многу дефиниции, но тешко се распознава вистинската. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |