|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа сега ти љути се ама еве ти постави ваква тема на кајгана па ке видиш што ке се деси.Абе ИДИ ВИДИ е најрилакс форумче свати
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kajgana mora da se vnimava so Acid iance sew sto ne mu se svigja ne dava kontar stav nego birise ili te baniraat !!Steta do toklu sto custvuvaat nadmok sprema juzerite a ustvari si lecat kompleksi
ja gi znam site
|
||
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema potreba, znam deka nema da ima ni tamu lutenje, nitu brisenje, nitu baniranje. Ima brisenje ako ima navredi, spam i troll stvari.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ајде отвори ваква тема ајде да гласаме и таму нели така најубаво ке видиме како што
|
||
Retardinjo
Нов член Регистриран: 12.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И точка има форум???? А инаку за мотика...Ако требаше да се гледа кој од кој форум се краде тоагаш имаше цели реферати да ви делам |
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otvori be ti, strav da ne ti e?
A Шерифе?
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
Retardinjo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во кајгана има само гадови кои мислат дека со ебиветар работи се најпосетувани од сите....Ги имам фането на мамецот како креираат свои јузери..
Имаат свои регистрирани членови и самите си ги креираат.а башка тоа и гостите не се гости.....Еден ден ги изловив као риби.... Исто така бидејки сум во можност на повече компјутери се одлогирав од мојот компјутер а бев логиран 1 саат после тоа .. Па дебилите се фалат дека имаат многу "јузери"... Море да им кажам дека некој ги чита као селски буквар... Изменето од Retardinjo - 24.Октомври.2006 во 14:05 |
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ретардилејо, ако си ти исфрустрирано типче кое обезмозочено лае по форуми против другио форуми и искажува невистини, тогаш, в ред, ти се одбива на немање мозок, а ако си поисфрустрирано дури и од тоа, погоренапишаното, нема лек, само институција, имено Демир Хисар, каде бргу ќе научиш да плетеш калчунки.
Скини се бе лажго еден.
|
||
|
||
Retardinjo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе........
|
||
Retardinjo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво научи да пишуваш на компјутер,и не попиздувај толку..кога ништо не знаеш Изменето од Retardinjo - 26.Октомври.2006 во 19:01 |
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hihi ... po 3 pat me baniraja na kajgana ... |
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj go toa stori bre Bone! A?
No, garant si zasluzil.
|
||
|
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обезмашкостено детуле, оди бе не ме смеј.
Ниту се нервирам, ниту попиздувам, а знам, барем за кајгана знам.
|
||
|
||
Retardinjo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро де ти па си знај све за кајгана,......изгледа тоа што го напишав не го напишав за тебе :) -ваљда за некој друг......а ако те банираат после да не речеш дека се лоши...во меѓувреме забављај се со ацид и мистикот
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |