![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 120121122123124 300> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I mene mi se lezi na plaza, na sonce, mnogu mi e ladno sega.. pa mi se ripa od karpa.. mislam, u voda mi se ripa.. i pomfrit mi se jade..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
samanta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
zasto ma spomna pomfrit....i mene mi se jade sega pomfrit.....ama nema..... ![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
ми се дискутира по форумов, ама нема никој, досадно е сам
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
isto i mene, ama jas ke pocekam baagi za pastrmajlija ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Ми се спие!!! Ми се јаде!!! Ми се пие кафе!!! Ми се оди у вц!!! И на крај пак да си му ја легнам!!!
Гирл зш бе ќе причекаш за пастрмајлија!!! Ако си од Ск, јави се у Гиро Манија, ќе т ја донесат до врата. Другарми МИКИ што работи таму какви пастрмајлии прави м м м м м сега кај мислам лиги ми течат!!! Ми даде идеја за вечера!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
NRGMKD ne sum u mk, toa e problemot
![]() zdravje u april ke dojdam na raspust malku , a do togas veke nema da se jade pastrmajlii ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Упс сори не ја видов локација!!! Ќе ти пратам една пастрмајлија по ДХЛ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се игра карти,ми се седи со друштво
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
mi se iskaca so deckoto,no ke pocekam uste nekolku saati...ima vreme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam da se osvestam.... |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
...sakam...da stani nekoj da ni pusti nine inch nails
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
mi se spie......
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ми се лежи завиткана во кебенце и ми се гледа некое филмче
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 120121122123124 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |