|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1234 48> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе фатил женска и ја поканил вечерта дома.
Утредента другарите го прашуваат: - Како помина бе Трпе... - А бе лудница, што да ви кажувам. - Колку пати сврши, а? - Па да ви кажам, едно три пати сигурно! - Браво бе Трпе, а таа, колку пати сврши? - Е таа не дојде! |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се вози во воз. Наспроти него седи постар човек. Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка. Трпе се чуди и го гледа постариов човек како собира плунка и повторно плука, но сега крај неговото десно уво.
-Простете- се извинува постариов човек- но јас сум светски првак во прецизно плукање... Трпе не вели ништо, само собира плувачка, плука и право на овој в лице. -Ох, извинете-вели Трпе-јас сум само аматер... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува Трпе на работа.
- Шефе, денес не ми е добро, нешто главава ме боли па нема да дојдам на работа. - Слушај вака, кога мене ме боли глава, рипам на жена ми, за саат време сум ко нов, и си доаѓам на работа освежен - му вели шефот на Трпе. Ете ти го Трпе после саат време се појавува на работа. Шефот: - А, кажи како функционира? - Да бе шефе, алал да и е на жена ти! |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo be julija, sekoja cest za vicevite, stvarno me nasmea
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе во аптека.
- Добар ден, имате презервативи? - Да, а кој број ви треба? - Хмммм незнам? - Е па, еве ви ја даскава, гледате дека на неа има дупки со различна големина, одете во тоалетот и проверете кој број ви треба. Излегува Трпе после 20 минути од тоалетот. - Знаете мене веќе не ми требаат презервативи... А даскава колку чини? |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедо Трпе бил пред умирање и му вика на внукот:
- Ај оди земи од оние моите омилени колачиња што ги прави мајка ти, и донеси ми. Се враќа внук му и вели: - Ма не дава, вика дека и се за утре, за на погреб! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се жали на докторот дека има проблеми во сексот:
- Докторе, се' е добро и нормално кога "тоа" го правам прв пат. Ама, кога сакам повторно, ми се јавуваат тегоби: се потам, пулсот ми е многу забрзан, срцето ми тропа како лудо и скоро се варам, толку ми е жешко! - Добро Трпе, а колкава пауза правиш меѓу првиот и вториот пат? - Па докторе, првиот пат е секогаш во зима, а вториот пат е некаде во јули или август! |
|
|
|
bonjovi
Група Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот ТрпеГо прашуваат малиот Трпе што сака за роденден- Сакам, сакам, слон! Де бре Трпе, слон, со што ќе го храниш? - Да бе, вие мене ќе ме лажете во зоолошка пишуваше "не ги хранете животните"! |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се буди Трпе од кома, Трпана седи до него, целата среќна.
- Трпано се сеќаваш ли ти, кога ја изгубив работата, сите ми се смееја само ти беше со мене? - Да душо. - А, се сеќаваш кога ми пропадна бизнисот, ти пак беше со мене? - Да злато. - А, кога се слупав со колата, 10 дена и ноќи ти беше до мене? - Да бе миличок. - И, знаеш до каков заклучок дојдов после толку време? - Кажи срце. - Баксуз си ми Трпано, баксуз! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе му вели на татко си:
- Тато ај купи ми пентиум 4 со два интерни и два екстерни дискови, осум дуал портови за усб конекции, хипер-брзински двд режач, ама мора да биде од типот павиљон слајмлајн и во дуал кор технологија. - Ај сине оди дувај како и сите други деца! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана му вика на Трпе:
- Сакам да ми направиш црно дете! Трпе видел невидел решил да се распраша и отишол во Косово кај КФОР да праша црнец како се прави црно дете. Црнецот му рекол: - Многу лесно, голем ти е 25см? -Не 20. -А дебел ти 15цм? -Не само 10 -одоворил Трпе. Црнецот: Е па, не можеш да направиш, ти влегува светлина. |
|
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе
Отишол Трпе на часови по падобранство. Скока Трпе од авион, ја тегне рачката, а падобранов не се отвара, и плеснува на земја.... - Ебате падобранот ебате, очи ќе си истерам !!! |
|
dudenz
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе!!!
Трпе страсно води љубов со жена му. После некое време и вели: - Срце, ај ако сакаш подрашири ги уште малку нозете. После некое време пак.- Срце, ај ако сакаш подрашири ги уште малку нозете. Добро бе ти, што сакаш, и јајцата да ми ги ставиш? - Не бре, сакам да ги извадам! |
|
dudenz
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпе дома од службен пат и ја затекнува Трпана со маж во креветот:
- Трпано мори, што прави човеков во мојот кревет?! - Чуда, мажу. Чуда прави! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |