|
Пиете многу вода? |
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekakjo so sila pijam voda ama pijam po 2 litra....no vo poslednive denovi neshto ne mi beshe dobro zanemariv i vednash imav problemi so beshikata...:(Treba redovno da se pie...sokot ne e zamena za voda....
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ја зголемив и на 3 литри скоро..
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si imam sisence Bonakva, i edna cevka, i si pijam voda, tak mi e polesno... Po 3 l na den nakaciv....
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1 i pol litar do rucek posle lokam 2 litri
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеее алал да ви е јас едвај 1 чаша во текот на цел ден дали ќе испијам,ич немам потреба за вода
|
|
Dragonfly
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 Litri na den! Ako gi nema, dehidriram...
|
|
Live long and prosper!!!
|
|
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да пиеш повеќе вода, водата го прочистува и го подмладува организмот
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si pijam redovno voda po 1 litar dnevno
|
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum vodoholicar! premnogu pijam... duri i ne vodam smetka na toa kolku pijam
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 litra minimum
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po 1-2 casi na den pijam Dobra voda.
|
|
dudenz
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Premnogu nekade okolu 2litri dnevno
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas tolku
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nesto u posledno vreme slabo pijam voda, poveke na caj udriv
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |