|
Купување на половно возило |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okej pozdrav...se slusame........ ozbilno....vo taa klasa niso neam u moment,ako sakas ke vidam so kako ali za taa cena skoro nema da se isplati od stranstvo deka imas mn davacki.....od egr. ti se negde kaj 500 evra...koa minusiras 1300 ostanuvaat za kola,pa aj kazi so favoriziras pa ke ti kazam dali postojat sansi!!! |
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka e tesko ama vo momentot toa e mojot limit. Inace bi sakal nekoj Opel. Raka na srce mozam da osiguram i nadvor kola (mnogu povolno) ama ne mozam da ja registriram (godini).
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sakas staj me u kontakt louweed666 (yahoo ili msn) pa ke praime muabet.....pozdrav |
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK ama ne odmah za kratko vreme.
|
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |