|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 89101112 62> |
Автор | ||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разговараат две плавуши:
- Дали си правела IQ тест? - Правев и фала богу, негативен е. |
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто плавуша става сено на пат?
Ја храни зебрата. |
||
|
||
bonjovi
Група Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заносна плавуша со прекрасни облини, димензии 110-60-90, 24 години, 185цм, секакви пози, продавам Фергусон мотокултиватор.
|
||
Daniela
Нов член Регистриран: 17.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шетаат две плавуши и едната наоѓа огледало, се гледа во него и вели: Чудно, оваа ми е многу позната а не се сеќавам од каде ја познавам. Го зема другата огледалото, се гледа и вели: Мори, глупава, па тоа сум јас!
|
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто плавуша својата прва брачна ноќ ја поминува гледајќи низ прозор?
Зашто чула дека таа ноќ е најубава... |
||
|
||
Che Guevara
Нов член Регистриран: 06.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto i veli majkata na svojata kerka blondinka pred izleguvanje? -Ako ne si vo krevet do 12, doma da si dojdes!!!
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како плавуша нашла пари за да купи видео?
Го продала телевизорот |
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто плавуша носи тениски рекет кога доаѓа во ресторан?
Чула дека келнерите ќе и' сервираат |
||
|
||
ecarnik
Нов член Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Застанува цајкан плавуша и и бара возачка дозвола. Плавушата му вика дека возачката дозвола ја оставила дома. И тогаш цајканот и вика ‘‘Па тогаш дај ми лична карта‘‘ а таа вика ‘‘Личната карта ја заборавив дома‘‘ и тогаш цајканот исфрустриран и вика ‘‘Па што имаш нешто твое???‘‘ и она му го вади од ташна нејзиното огледало и цајканот се погледнува и и вика ‘‘Па што не кажа порано дека си колега!‘‘
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто плавуша не пуши на улица?
За да не ги одере колената |
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaustavlja saobraćajac plavušu i traži joj vozačku, a ona će: Изменето од Delfin - 02.Септември.2006 во 13:49 |
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разговараат двајца програмери:
- Вчера во еден ноќен клуб запознав прекрасна плавуша. - Ух! - И' предложив да одиме кај мене на кафе и се согласи. - Уууух! - И' ја соблеков облеката, на крајот и гаќичките и ја ставив онака потполно гола на работната маса до компјутерот! - Аааа!? А каков процесор ти има компјутерот? Разговараат две плавуши: - Вчера во еден ноќен клуб запознав вистински програмер. - Ух! - Ми предложи да одиме кај него на кафе и се согласив. - Уууух! - Ми ја соблече облеката, на крајот и гаќичките и ме стави онака потполно гола на работната маса до компјутерот! - Аааа!? Ти носиш гаќи? |
||
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E koja glupost ja kaza sega
|
||
|
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto se slucuva koga edna plavusa trca kon druga plavusa?SE KRSI OGLEDALOTO
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |