|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne e se vo brzinata.Jas bidejki cesto patuvam i vozam celi 7 godini taka da pominatata kilo,metraza sto ja imam napraveno mi dade i samo iskustvo.Sila brzina i mok zad volanot ne e potrebna.Koga se cuvstvuvav odmorena koga sum sigurna, koga znaam da ja procenam sostojbata na patot vozam da i poveke od dozvolenoto no sepak se vo granica na ona sto ne zagrozuva nicij zivot.A vo MK samite patishta ne dozvoluvaat pogolema brzina
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete taka .... delime isto mislenje .......
|
|
......
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj budalo ni edna!prvo da te prasam dali znaes kolku soobrakajki se slucile do sega od taa brza voznja? toa ti e za pamet i edno nemoj da vozis pobrzo od 150 km/h |
|
Schumacher
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku da ti kazam tatko mi se trka so alfa na trkite vo bugarijai negovata najgolema brzina postignata so alfata e 263 km/h
(ova e taa kola) |
|
Schumacher
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa ti e pravilen odgovor toa go sakam i jas. |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама ич не сакам брзо возење... имам возено макс. 140 и повеке од тоа не би одела. А најмногу сакам да возам со 80... Син ми ми вели: You drive like my grandmother
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne vozam, ama mnogu sakam brza voznja....Tokio Drift
|
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на отворен пат брзо сакам ама во град никогаш над нормалата
уживам брзо да возам
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да притиснам ...искрено...
|
|
MisIca*
Група Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brza voznja sakam ali so dobro auto, sigurno.Ja ne vozam brzo zs sum poslab vozac na otvoreno .U grad butkam nekako |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas stiskam da vi kazam sakam brza vozna pogotovo navecer :)koga ne gledas nisto:) so 200
|
|
The Duke
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
откако излегоа The Fast & The Furious,2Fast 2Furious и Tokyo Drift кој нема желба за брзо возење.Тоа директно влијае низ градовите да има копање асфалт и палење гуми по цели вечери (човек неможе да спие).Најлудо возење до сега со BMW M Roadster (M3 evo engine 320hp)-250km/h (Thessaloniki-Evzoni)
|
|
I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*
Изменето од zagor - 01.Јули.2008 во 13:08 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzinata ne e taa so go pravi zadovolstvoto tuku zabrzuvanjeto!!!
Kaj nas treba da imat pravilo za uvoz na vozila (da ne razvivaat brzini pogolemi od 120 km/h bidejki sekade vo svetot maksimalnata brzina na patistata e ogranicena na max 120!!!(so isklucok na nekoi avtopati vo Germanija kade nema ogranicuvanje! Togas koja e celta da se pravat avtomobilite se pobrzi i pobrzi a se nameneti za javni patista!!! Za sportskite avtomobili e drugo ama tie ne smeat da se vozat po javni patista!!! |
|
car's freack
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |