|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 1402> |
Автор | |
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ke jadam.mozam jas repete da zemam za tebe... |
|
Don't wory be happy :)
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neeeeeeeeee, kaj mi se losela od torta, pak od banani, mmmmmmmmmmm
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka vcera vecer se prepiv....sega ne mi e bas najdobro...ama sam si go barav
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...другарчиња Алекта ме задолжи да ви кажам дека роденденската торта е готова и кој сака да ја проба ( онаа со банани најубавата ) вечер да се нацрта кај неаааа ......за сите кои не се во можност , останатите ке мислат на нив кога ке ја лапаат .......... |
|
Queen Bitch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazi
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe i jas sakam:)100%mislela:)
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zasto ti plavokosa nemozese...i se zalais?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам благодарам нека касне и за мене по малку, или јоки нек го изеде место мене..
|
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe poarno neka cuva torta so fajde ako misli nekoj na mene dodeka jade...clenke pogore soberi i ja pola torta od moe imeama pazi da ne ti se slosi
|
|
respect my authoritaaa
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se nadevame deka mislela... ili poloso za nejze
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Queen Bitch
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo mi e za site sto se srekni i isto taka sakam da kazam deka pesnava ja obozavaaaaaaaaaam
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може кралице слободно.. И гушни го Алектичето од мене
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите сакаат торта се надевам дека мислела Алекта ....на големината
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti bar mozese da se prepies... jas... za grevota... se zalam
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |