![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 300> |
Автор | |
*mUzIkAlEn* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=KaLiNa]kafe mi se pie,ama ne znaete kolku!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
*mUzIkAlEn* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
[QUOTE=plavusa]е јас сакам да се врати вчера!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
muzikalen.....tuka li si? daj zapej nesto,posto ke zaspijam.. |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се јаде
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
mi se pie gin i odam u bar da si zemam
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
mi se spie
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
kako be ti se spie? nema da doagas u bar na zurka?
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
se me mrzi..
Kalina...ako ne ,,razdvizite,, u BAR... poveketo od nas ke zaspijat....
|
|
![]() |
|
sea,sea ke pocnat so striptiz....
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ми се пие едно горко кафе,да се расонам
|
|
![]() |
|
nisto poveke od toa sto go pravam
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
како би се напила едно нес
|
|
![]() |
|
poveli bosic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
bosic aj po edno u bar?
ps
helou
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 114115116117118 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |