![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 30> |
Автор | |
Optimus ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Аваст е најдобар. Незнам зошто толку малку гласови освои.
Инаку, верзијата за домашна употреба е бесплатна. Има и автоматски фиревалл за оние EMule,Kazaa,Bearshare и програмите за инстант пораки. Вкучено е и master passsword. Инаку и касперски е добар, особено затоа што е брз со помош на неговите стримови што ги прави. |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Касперски го имам и досега сум задоволна а плус си имам и Ad-Aware SE Persomal
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Касперски 6.0 најновиот, тој го иам и просто сум презадоволен од него
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
I jas super se neli?
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Со новиот Касперски 6.0 нема да имате потреба од посе*ен софтвер за спајвери.... Малиот се сам средува веќе... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
topuz ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2006 Локација: Bangladesh Статус: Офлајн Поени: 1 |
Sto imate da kazete za NOD32 antivirus sistem, drugi mislat F-secure e podobar? Za sto da se odlucam?
|
|
![]() |
|
makskop1945 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ve molam dajte mi nekoj dobar apsolutno besplaten antispyware program. Pomagajte!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Ad-Aware SE Personal Najdobar i besplaten mozis da go najdis na www.download.com
|
|
![]() |
|
spaski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Eve vi adresa za najdobri spywere programi>Ne se besplatni ama chisto za informacija.
http://anti-spyware-review.toptenreviews.com/ |
|
![]() |
|
kocanec ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
abe jas kako po iskusen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Taka e. Dosega podobar od nego ne sum sretnal
|
|
![]() |
|
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Спрема статистика на интернет, најдобар антивирус досега е BitDeffender или како и да се вика.. На касперски му бегаше само за една работа, не сум сигурен точно за што, ама мислам дека имаше само маил заштита од вируси.. Но наспроти тоа, скенирањето на 20ГБ хард диск троши двојно повеќе време, од скенирањето со касперски, па сега вие одлучете..
Зоки П.С. Не сум сигурен точно со која верзија беше тестиран касперски, али мислам со 5.xx |
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
![]() |
|
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Nikogas ne sum koristel Anti Virus i nema da kosristam. Pricini:Go pravat kompjuterot brz kako polzav,nemozes raat d a si rabotes,i sto e najbitno ne davaat nikakva zastita za PC to .Internetot e poln so trojansi,worms,virusi koi se nevidlivi za site anti virusi .Edinstvena zastita 100% na internet e samo so DEEP FREEZE .Skoro ke stavam tutorial za negovo koristenje i zastitata koja ja dava .
|
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
samo Kaspersky 6.0
![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |