|
Bашиот прв средношколски/училишен ден |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј баш се сеќавам на тој ден,сите бевме собрани во ходникот на училиштето,колку само сите бевме изгубени и се ни беше ново,сепак не бев сама имав неколку другарки со кои бев таму и се разбира после следеа запоознавања и .т .н
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi bese strav nikogo ne znaev, so site maski od zabaviste padnav vo klas koj bese napumpan do kraj, ama uste ovaa godina i posle odam vo gimnazija
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot pat koga vlegov vo gimnazijana gi vidov emi, marina, oki... ne e vazno koi bea. Vazno ne znam zs, ama tie mnogu ne mrazeja. Koga vlegov samo go svrtev pogledot kon drugite deca... mnogu malku gi poznavav. vazno se padnav so mojata najverna drugarka. a sto e uste povazno se smirivme so emi, marina i oki i sega sme drugarki...
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
CoLdPlAy`
Група Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ве мразеја бе.. кј может тие да мразет :))
Иначе јас првиот ден не бев воопшто изгубена зш знаев кој кај кој ќе паднит.. јас со другарка ми сашка бев во 7, марина (попе), еми, оки, андреа беа во 2ка, ели и кате во 5ка, другите во 6ка :) па така си влегов во училница, видов дека се знам со 90%, прво не бевме задоволни од класон ама сеа ни е супер. и така преживеав :)
|
|
мариниште
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala za utehata.... inace ako mozit preku lp da me potsetis koja bese ti... ne mi tekvit.... |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
CoLdPlAy`
Група Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко ќе те видам следниот пат, ќе ти кажам :)
|
|
мариниште
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok vecer ke izleguvas? jas paladium ke odam
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,koj da pamti!?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot den na uciliste mi bese majtap...Otidov so mojata najdobra drugarka i skoro i nikoj ne poznavavme no sepak se snajdovme. |
|
The Duke
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој не познавам-си реков,а потоа сите ми станаа најдобри другари,тоа е животот
|
|
I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првиот ден не бев на школо Отидов тек четвртиот И многу бедно се осеќав.... Знаете на филмови кога во некое школо доаѓа нов ученик и учителката го претставува пред сите? Тоа никогаш не сакав да ми се случи, ама ич немав среќа, и БАШ тоа ми се случи
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne se bas sekavam na mojot prv srednoskolski den, toa bese nekade pred 7 godini hmmm znam samo deka si sedev mirna na klupata i deka samo 2 ucenici poznavav,drugite mi izgledaa se nekoi shmizli i ligavesi, pa moram da priznaam deka prviot vpecatok i ne me bas izlazal, so tekot na godinite i taka se pokazaa i dokazaa moite soklasnici, kako ona sto jas gi zamisliv prviot den hmmm dobra procenka |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mojot prv den vo skolo bese ne nesto posebno zatoa sto jas znaev mnogu deca od tamu a i od tie sto se padnaa od mojot klas i taka
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha prvo se custvuvav cudno.. nova sredina novi deca ali za kratko vreme se vklopiv i najdov mnogu novi i dobri drugari i drugarki
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |