![]() |
|
Колку последователни оргазми може да доживее жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нели беше докажано дека колку повеке толку се послатки кај жената еден
по друго ... што се мешате сега мажиња околу таа сласт
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
neam poim mila so e dokazano....ali posle tretiot mislam isto mi se fakja
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
-малку закаснето-
...незнам шо ти е толку чудно на некој да му ја погодиш точката???баш ти како женско треба да знајш поке за то...ама изгледа тебе ти ја немат погодено
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
abe covekot uci dodeka ne umre dodeka ne moze :) i koga ce znae sve pak ce ima nesto ......poslem tockata
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ok e be Bone,ja samo malku se salev
![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
nekoi mozat strasno mnogu
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
zavisi i od partnerot no moze 3 do 4
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ic ne gi razbiram temite so broenje,koj kolku,pa kolku izdrzuval i slicni raboti.Abe sto mi znaci mene ako doziveam 2 ili 5 ili 7 orgazmi i samo jas ako uzivam?Ja jest da sum sebicna malku ama sepak najbitno mi e zaednickoto uzivanje
![]() ![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
se osekam deka go iskoristuvam partnerot
![]() ![]() pa ako e pameten i on bi uzival vzaemno i bi doziveal a ne bi bil iskoristen pa taka da prodolzi so uzivanjeto zasto taa reakcija ce mu dae vzaemno zadovolstvo na partnerot sto ti e i on da se oslobodi[vo smisla si ja raboti dobro zadacata -svacas zadovolen e sto ti uzivas:)
|
|
![]() |
|
lile ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Февруари.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() |
|
lile
|
|
![]() |
|
SREK ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
ti brois
![]() |
|
![]() |
|
SREK ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
ја сум ги дотерувал до двапати без поголема мака
|
You are fired!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |