|
Што е тоа што сакате... |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nice to meet you-bye!!!!
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa stom sme se razdelile, ne ni imalo veke so da si kazeme |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema sto da se kaze se e kazano...
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e toa sto sakav da mu go kazam nekogas mozebi i sega no ne sum bas sigurna. temite ljubov me vratija nekoi 3 godimi nanazad i nekako mnogu se rastaziv ne zaradi nekoj od toa vreme tuku poradi toa, kako toj nekoj napravi da se custvuvam togas'loso mnonogu loso'.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреј шо да се каже, јас би пиел кафе со неа, и би се однесувал како што ми е ќеф на душата
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi mu kazala deka navistina sakam da prodolzime da se druzime, ama samo prijatelski! Ne sum mu go kazala toa, iako od srce go posakuvam, zatoa sto zvuci kako klise. Baska, epten glupo e da kazes "sakam da ostaneme prijateli" na toj sto mu raskinuvas! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi mi kazala da ide u pm.Pa posle ke mu kazuvam(ili ke vikam) se sto mi lezi na dusa-kako togas se cuvstvuvav,kako sea se cuvstvuvam i kolku me povredil......I deka ne sakam poveke da go vidam!
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de de poleka so razbiranje za idninata ako ne saka ne saka nema frlanje vo vardar
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na bivsite se im imam kazano ..nikogas nisto ne sum skril...no se nadevam nema da izbegam od temava ..bidejki sakam tuka da kazam nesto sto nikogas nemav hrabrost da i go kazam vo oci na edna dama ...mozebi edinstvena koja navistina sum ja sakal....
Zivotov moj bez tebe nema znacenje...ziveam zatoa sto nemam hrabrost da si go odzemam zivotov...ziveam bidejki sum plasliva,sitna dusicka....koja ne ja zasluzuva tvojata lubov...zatoa i ne me sakase...sepak sreken sum sto na najlos nacin nauciv da sakam..makar i so skrseno srce....i kolku pati da mi go skrsis .....seuste ke te sakam i so najmaliot atom od moeto srce toa seuste ke cuka za tebe...bidejki mojot zivot,mojata dusa ,moeto srce si TI !!!!!!!!!!
Se nadevam ke mi bide malku polesno posle ova
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me rasplaka bravo sefe
Lubovta e rizik ...Najgolemite lubovnici niz vremeto bile kockari
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
------------------- ..kakov kockar si ti toash ako ova stvarno go mislish a ne si go kazal... ??? Trk kazi i pa sto saka neka bide...jes da e ligavo malce ...ama ako...tvoj stil...pisi i pismo ...daj i go u raka neka chita... ako ne mozes da izgovoris ova... ajde mozes ti toa kockaru Изменето од natalija - 02.Октомври.2006 во 14:16 |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da me saka a ne me saka
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nindga..blagodaram za podrska
No nemam sila toa da go napravam...nikogas ne sum ni imal...dali nekogas si se pocustvuval taka...veruvaj mnogu e tesko..
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
------------------ Abe ne lupetaj , ne bidi pichkica bidi muz... kazi i go ova... mozes ti toa... veruj se mozes u zivot a kamoli ova...na kraju samo mozes da dobies ne mozes da izgubish... a vaka uvek ke ti bide krivo sto ne si i kazal... i ke si mislis sto ke bese ako i kazev.... mada ke smenime malce tekst eve ja ke pomognam cek malce |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |