Што е тоа што сакате...
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=2103
Датум на принтање: 25.Ноември.2024 во 05:13 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Што е тоа што сакате...
Постирано од: vatrena
Наслов: Што е тоа што сакате...
Датум на внесување: 14.Ноември.2005 во 14:20
......da mu kazete na bivsiot ili bivsata, a ste nemale hrabrost koga ste bile zaedno.Napisete kakvo i da e loso, dobro, mozite nekoj stih od nekoja pesna,mozite nekoj dobar zbor za oprostaj ........
-------------
|
Коментари:
Постирано од: natalija
Датум на внесување: 14.Ноември.2005 во 14:47
Најмил мој кога ќе те видев душата ми пееше, срцето ми се полнеше со среќа, на мал дел од твојата насмевка упатена кон мене светот ми излегуваше пред очи со сите свои убавини, убавино моја. Кога ќе застанеше покрај мене сонцето ми позавидуваше кога ќе заминеше темнина ме обвиваше. Самиот твој глас по телефон најубавото славејче како да ми пееше. Ми недостасуваш најмил мој ми недостасуваш како капки на земјата како зеленило во шумата, сега после те*е само голи дрва на светот останаа. Те лјубам со сето мое срце и душа врати ми се убавино, врати ми се да го разелениме светот, да го исполниме со радост и среќа да го облееме со светлост сонце мое најмило.
|
Постирано од: Alekta
Датум на внесување: 14.Ноември.2005 во 19:04
inace za temava...nesto so sakam da mu go kazam na toj so go sakav do skoro vreme(i seuste ne sum go zaboravila celosno) :
iskoristi go zivotot ama ne nacinot na koj so si pocnal, preterano si povrsinski a so toa kje zgresis mnogu, kje povredis mnogu licnosti ama pred se kje se povredis sebesi....ne gi krij cuvstvata i ne se pravi ona sto ne si....
------------- and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
Постирано од: Ghost
Датум на внесување: 15.Ноември.2005 во 22:12
па богами нема ништо што не им кажував... отворено срце јеби га
------------- MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 15.Ноември.2005 во 22:48
samo sakam da kazam deka mnogu go sakam toj so koj sto sum momentalno
-------------
|
Постирано од: zakacka
Датум на внесување: 15.Ноември.2005 во 23:01
И после све јас не те избришав од моето срце.
------------- kiss me
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 15.Ноември.2005 во 23:08
IM TOO LOST IN YOU BABE
-------------
|
Постирано од: mandy
Датум на внесување: 16.Ноември.2005 во 09:06
It was nice to meet you
------------- First Rule, I Rule
|
Постирано од: elencekiss4e
Датум на внесување: 12.Март.2006 во 01:27
NEZNAM MISLAM DEKA KOGA BEVME ZAEDNO SE MU KAZUVAV EDNOSTAVNO NE SUM KRIELA NISTO OD NEGO TAKA DA SEGA NE MI TEKNIVA STO BI BILO TOA AKO STVARNO MI TEKNE KE VI PISAM
|
Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 07.Мај.2006 во 09:36
e, mnogu ostro....
Bi mu kazala deka za mnogu raboti pogresil....ne uspea da me zapoznae...ne se ni potrudi...ne me ni vide....zgresi....
-------------
|
Постирано од: koki13
Датум на внесување: 07.Мај.2006 во 13:18
ke i recis mi se zdosadi od tvojata(nemat edna vagina cel zivot ebago)
------------- Grunge Rules
|
Постирано од: MisIcA
Датум на внесување: 07.Мај.2006 во 16:54
vatrena напиша:
......da mu kazete na bivsiot ili bivsata, a ste nemale hrabrost koga ste bile zaedno.Napisete kakvo i da e loso, dobro, mozite nekoj stih od nekoja pesna,mozite nekoj dobar zbor za oprostaj ........ | vo edno malo delce vo moeto srcence, seuste si ti...
------------- [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 07.Мај.2006 во 17:15
.....секој по својот пат........од оваа сегашнава перспектива ....излегло СЕ точно како што требало да биде .......
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 00:30
a,mozebi i ti ne si se potrudila da te zapoznae podobro,...ili pak si mu davala lazni sliki za tebe!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: tajci
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 21:15
Постирано од: cecka
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 22:11
pa stom sme se razdelile, ne ni imalo veke so da si kazeme
------------- covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
Постирано од: tajci
Датум на внесување: 08.Мај.2006 во 23:01
nema sto da se kaze se e kazano...
|
Постирано од: angelwings
Датум на внесување: 09.Мај.2006 во 12:05
ova e toa sto sakav da mu go kazam nekogas mozebi i sega no ne sum bas sigurna. temite ljubov me vratija nekoi 3 godimi nanazad i nekako mnogu se rastaziv ne zaradi nekoj od toa vreme tuku poradi toa, kako toj nekoj napravi da se custvuvam togas'loso mnonogu loso'.
-------------
|
Постирано од: kokolo
Датум на внесување: 09.Мај.2006 во 12:10
бреј шо да се каже, јас би пиел кафе со неа, и би се однесувал како што ми е ќеф на душата
------------- ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
Постирано од: Antiqua
Датум на внесување: 09.Мај.2006 во 12:51
Bi mu kazala deka navistina sakam da prodolzime da se druzime, ama samo prijatelski! Ne sum mu go kazala toa, iako od srce go posakuvam, zatoa sto zvuci kako klise. Baska, epten glupo e da kazes "sakam da ostaneme prijateli" na toj sto mu raskinuvas!
------------- Veni Vidi Vici
|
Постирано од: soncence
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 11:58
Jas bi mi kazala da ide u pm.Pa posle ke mu kazuvam(ili ke vikam) se sto mi lezi na dusa-kako togas se cuvstvuvav,kako sea se cuvstvuvam i kolku me povredil......I deka ne sakam poveke da go vidam!
-------------
|
Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 12:00
de de poleka so razbiranje za idninata ako ne saka ne saka nema frlanje vo vardar
|
Постирано од: Kockar
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 13:04
Na bivsite se im imam kazano ..nikogas nisto ne sum skril...no se nadevam nema da izbegam od temava ..bidejki sakam tuka da kazam nesto sto nikogas nemav hrabrost da i go kazam vo oci na edna dama ...mozebi edinstvena koja navistina sum ja sakal....
Zivotov moj bez tebe nema znacenje...ziveam zatoa sto nemam hrabrost da si go odzemam zivotov...ziveam bidejki sum plasliva,sitna dusicka....koja ne ja zasluzuva tvojata lubov...zatoa i ne me sakase...sepak sreken sum sto na najlos nacin nauciv da sakam..makar i so skrseno srce....i kolku pati da mi go skrsis .....seuste ke te sakam i so najmaliot atom od moeto srce toa seuste ke cuka za tebe...bidejki mojot zivot,mojata dusa ,moeto srce si TI !!!!!!!!!!
Se nadevam ke mi bide malku polesno posle ova
------------- Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 13:32
me rasplaka bravo sefe
Lubovta e rizik ...Najgolemite lubovnici niz vremeto bile kockari
|
Постирано од: nindza
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 13:39
Kockar напиша:
Na bivsite se im imam kazano ..nikogas nisto ne sum
skril...no se nadevam nema da izbegam od temava ..bidejki sakam tuka da
kazam nesto sto nikogas nemav hrabrost da i go kazam vo oci na edna
dama ...mozebi edinstvena koja navistina sum ja sakal....
Zivotov moj bez tebe nema znacenje...ziveam zatoa sto nemam
hrabrost da si go odzemam zivotov...ziveam bidejki sum plasliva,sitna
dusicka....koja ne ja zasluzuva tvojata lubov...zatoa i ne me
sakase...sepak sreken sum sto na najlos nacin nauciv da sakam..makar i
so skrseno srce....i kolku pati da mi go skrsis .....seuste ke te sakam
i so najmaliot atom od moeto srce toa seuste ke cuka za tebe...bidejki
mojot zivot,mojata dusa ,moeto srce si TI !!!!!!!!!!
Se nadevam ke mi bide malku polesno posle ova |
-------------------
..kakov kockar si ti toash ako ova stvarno go mislish a ne si go kazal... ???
Trk
kazi i pa sto saka neka bide...jes da e ligavo malce ...ama ako...tvoj
stil...pisi i pismo ...daj i go u raka neka chita... ako ne mozes
da izgovoris ova... ajde mozes ti toa kockaru
------------- OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 13:49
sakam da me saka a ne me saka
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 15:13
Nindga..blagodaram za podrska
No nemam sila toa da go napravam...nikogas ne sum ni imal...dali nekogas si se pocustvuval taka...veruvaj mnogu e tesko..
------------- Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 15:16
Kockar напиша:
Nindga..blagodaram za podrska
No nemam sila toa da go napravam...nikogas ne sum ni imal...dali nekogas si se pocustvuval taka...veruvaj mnogu e tesko.. |
------------------
Abe ne lupetaj , ne bidi pichkica bidi muz... kazi i go ova... mozes ti toa... veruj se mozes u zivot a kamoli ova...na kraju samo mozes da dobies ne mozes da izgubish... a vaka uvek ke ti bide krivo sto ne si i kazal... i ke si mislis sto ke bese ako i kazev....
mada ke smenime malce tekst eve ja ke pomognam cek malce
------------- OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 15:25
------------
Da vidime ...
Huuhh mnogu bre pateticno... kakvo odzimanje zivot pokazuvash slabost...zenite ne sakaat slabost ....sakaat pobednici...
Aj vaka .....
------------------------------
A sea vidi nindza kako bi igral :
Zivotov moj bez tebe nema znacenje...ziveam zatoa sto znam deka sega imam hrabrost da ti go kazam ova i da deluvam ljubavi ( davash nadez za idnina ) ... porano bev plasliva,sitna
dusa....koja ne ja zasluzuvashe tvojata lubov...( go ostavash minatoto zad vas ) .... sfativ deka zatoa i ne me
sakase dovolno ... sepak sreken sum sto nauciv da sakam... makar i
so skrseno srce....najdov sepak sila da ti kazam ova .... SEKOGASH TE SAKAV i moeto srce SEKOGASH cukashe SAMO za tebe... Sega sum tuka pred tebe i sakav samo ova da go znaesh .... ( i ja prefrlash topkata ne dramatizirash i se vrtish ... ako ova go kazesh vaka so jachina veruj mi ke sfati kolku si se promenil i ke te bara a ako ne te bara toash e tokmak ne te saka i ne e za tebe , nema potreba da i plachipichkish) Sea razgledaj razlika kmegu moeto i tvoeto razmisli i DELUVAJ Pozdrav Kockar i rizikuvaj ebati kockarcheto
|
Постирано од: Lazycat
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 15:26
Сакам да се вљубам во чек од милион евра испишан со моето име.
------------- My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 15:43
Nindza...sum i kazal mnogu ubavi raboti...ona sto go pisav prethodno e bas ona sto sakam da i go kazam...ne mi e cel da ja osvojuvam...bidejki e osvoena...od drug....temava bese sto sakam da i kazam...toa i go napisav...sega osvojuvam drugi dami nindza...ne se vrakam i ne ziveam so minatoto..no ne go ni zaboravam za da ne gi pravam istite greski
Inaku mnogu mi se dopadna ona sto go pisa osven ovaj del :
.....( i ja prefrlash topkata ne dramatizirash i se vrtish ... ako ova go kazesh vaka so jachina veruj mi ke sfati kolku si se promenil i ke te bara a ako ne te bara toash e tokmak ne te saka i ne e za tebe , nema potreba da i plachipichkish)....
Nikogas ne se prefrla topka kaj damata...sekogas ke izgubis taka...bidejki na toj nacin pokazuvas ramnodusnost...na pocetok e interesno no podocna e dosadno,monotono...i jas gi pravev tie greski na vremeto..sega damite ja sakaat vistinata...igraj na taa karta ...vistinata e kluc za mnogu srca...vistinata e da bides romanticno los ...inaku znae deka sum se promenil...se pogriziv dobro da go znae toa...sega i se dopagam poveke i se obide da igra so moite custva no i go kazav toa vo oci deka ne e ubavo toa...i ja kazav vistinata ...i veke ne kontaktirame poveke...retko ...taa ke se javi ...jas nikogas ne ja baram ...sto ne znaci deka me saka...tuku sega poveke me ceni.....
Nindza mnogu treba da ucime za damive...ima vreme..edinstveno sto sum siguren e deka najveke od se i pokraj nivnite izjavi deka sakaat od svoite partneri da bidat pocituvani...e deka ja sakaat vistinata...vo nea e se sto tie go sakaat...jas vikam :
...Mazot i zenata se ednakvi samo vo krevet...nadvor od krevet ednakvost se postignuva preku vistinata...
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 15:59
Nikogas ne se prefrla topka kaj damata...sekogas ke
izgubis taka...bidejki na toj nacin pokazuvas ramnodusnost...na pocetok
e interesno no podocna e dosadno,monotono...i jas gi pravev tie greski
na vremeto..sega damite ja sakaat vistinata...igraj na taa karta
...vistinata e kluc za mnogu srca...vistinata e da bides romanticno los
...inaku
znae deka sum se promenil...se pogriziv dobro da go znae toa...sega i
se dopagam poveke i se obide da igra so moite custva no i go kazav toa
vo oci deka ne e ubavo toa...i ja kazav vistinata ...i veke ne
kontaktirame poveke...retko ...taa ke se javi ...jas nikogas ne ja
baram ...sto ne znaci deka me saka...tuku sega poveke me ceni.....
Nindza mnogu treba da ucime za damive...ima vreme..edinstveno sto
sum siguren e deka najveke od se i pokraj nivnite izjavi deka sakaat od
svoite partneri da bidat pocituvani...e deka ja sakaat vistinata...vo
nea e se sto tie go sakaat...jas vikam :
...Mazot i zenata se ednakvi samo vo krevet...nadvor od krevet ednakvost se postignuva preku vistinata...
------------------------------------------------
A ja vikam ti pojma nemash ... sto doziveav kuku mene ti da me ucis za zeni... dajte jaze da se obesam...
Pochituvanje da no koga ?
Ti ne gi pochituvash ti im se lizesh... a toa ne e pochituvanje... ti mene ke mi zborish za iskrenost ... covece glej si izjavite... patetika... ti ne ocekuvash ljubov nego ocekuvash MILOST ... ne se zenite Crven Krst covece ...
Jebali te Dami... i vishe ne te ucham taka da znaesh aj brkaj rabota... ja da sum ucel za Damite hahahhahaha ebati toa Ricarot... ti padna oklopot ebate belja... koj vek ziveesh ti bre c c c c
Damite sekogash biraat ... na kraj... a ti vazno da imas sto da ponudish a ne da barash samilost jebali te tvoi Dami...
Vikash sakaat iskrenost...pa sto k*r toash ne si iskren idi kazi i ... kaj e tvojata iskrenost ??? Ti muz li si ili glushec ?
Ne prodavaj tuka hipokrizija molim te ... Dami mami...samo sakas da im go zbichish ebate toa Bajagata ... ti ke kazuesh za iskrenost
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 16:25
Ej nindga poleka ne se nerviraj tolku...vistinata ne e lizenje druze...i ne te ucam jas za damite..tie ke te naucat najubavo ..jas samo ti rekov deka i dvajcata imame mnogu za ucenje...ti sto se iznervira tolku...ti si imas svoe mislenje za niv jas moe ...epten razlicni mislenja ...no jas ne se nerviram za ona sto go pisuvas...tuku go pocituvam ...smiri malku nervi
I ne ocekuvam milost tuku fini nesta ...i mislam deka treba da gi gledas damite kako bozestveni sustestva ako sakas da ja svatis ubavinata na zivotot a ne kako sega izrastok okolu vagina za koj mazot se drzi pri seks (neka mi izvinat damite za ovaa izjava)
Bajaga -respect ...pozdrav Nindga ...ne se nerviraj gubis lepota ..seriozen sum za ova
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 16:27
Bozestveni sustestva .... ti si bre nepopravljiv znachi... ti nema pomosh ... se otkazuvam od tebe ... jas samo znam ednos to ti ne znaesh ... a ne smeam da ti go kazam... zatoa prijatele veruj mi na zbor gresis ...
PS a koj ti rece deka ja se nerviram uopste ?
|
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 16:31
Nindza ...ubav den i ubava misla..milo mi e ako ne se nerviras...toa go vidov megu redovi ...milo mi e ako zgrasiv ...prijatno druze
|
Постирано од: kandid
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 00:11
Постирано од: xaxaxa
Датум на внесување: 08.Октомври.2006 во 01:17
Go molev Boga da sum so tebe i da sum srekna...sega sum posrekna od bilo koga, no ne so tebe...Sepak Gospod znael sto e najdobro za mene i me cuval daleku od tebe...
|
Постирано од: mikus
Датум на внесување: 08.Октомври.2006 во 01:26
Sakam edno
NISTO DA NEPOSAKAM
no zivotot ne e takov se nedava
------------- Unidentified Flying Object-- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba ,neka i taka nee nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas
|
Постирано од: soncence
Датум на внесување: 13.Јануари.2007 во 10:41
Ja sea na noviot bivsi bi mu rekla-ustvari nisto ne bi mu rekla posto toj ne zasluzuva nieden moj zbor.
-------------
|
Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 13.Јануари.2007 во 19:36
Angle напиша:
Ja sea na noviot bivsi bi mu rekla-ustvari nisto ne bi mu rekla posto toj ne zasluzuva nieden moj zbor. |
------------- Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 25.Октомври.2007 во 22:08
Постирано од: гoстин
Датум на внесување: 20.Август.2008 во 23:14
Nema nesto sto ne sakam so nea
-------------
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 20.Август.2008 во 23:15
се со него и се кај него. највеке кога се смее, кога е среќен....
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 20.Август.2008 во 23:19
Si kazuvam jas se na vreme...ne ostavam nedoiskazani nesta... sakam da sum si na cisto i so sebe i so drugite
------------- I love life!!!
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 21.Август.2008 во 00:31
искреноста помеѓу нас
|
Постирано од: fragola
Датум на внесување: 21.Август.2008 во 11:38
Sakam da mu kazam...so denovi ne spiev zaradi tebe,mislejki kako da te isteram od svojot zivot...i sega koga uspeav,nemoj slucajno da ti tekne povtorno da mi go narushish bebeshkiot son!
------------- I get enough exercise...just pushing my luck.
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 23.Септември.2009 во 20:38
mikus напиша:
Sakam edno
NISTO DA NEPOSAKAM
no zivotot ne e takov se nedava |
и jас.
|
Постирано од: emily88
Датум на внесување: 24.Септември.2009 во 11:22
Sakam samo da go ziveam onaa sto samoto saka da izbie od mene....ZOSTO ponekogas e toa tolku tesko
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 24.Септември.2009 во 12:59
Сакам да му кажам-
Кај ја најде бе таа вештерката што ја шеташ, ружна е ко пацов!
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Постирано од: МАРШАЛ
Датум на внесување: 24.Септември.2009 во 13:08
Постирано од: Delicia
Датум на внесување: 24.Септември.2009 во 13:36
vatrena напиша:
......da mu kazete na bivsiot ili bivsata, a ste nemale hrabrost koga ste bile zaedno.Napisete kakvo i da e loso, dobro, mozite nekoj stih od nekoja pesna,mozite nekoj dobar zbor za oprostaj ........ |
Da znaev deka e obicna igra,bar ke se opustev i ke uzivav vo nea. ....a da........plus ova......imas medalja za lazenje ,sekoja cest ,ti nema ramen
------------- ...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 24.Септември.2009 во 20:51
а ти беше... ?? извини не се сеќавам
-------------
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 27.Јули.2010 во 16:19
vatrena напиша:
......da mu kazete na bivsiot ili bivsata, a ste nemale hrabrost koga ste bile zaedno.Napisete kakvo i da e loso, dobro, mozite nekoj stih od nekoja pesna,mozite nekoj dobar zbor za oprostaj ........ |
се беше така кратко а слатко...можеби разделбата беше најдоброто решение и за двајцата...можеби не
убавите моменти остануваат засекогаш врежани во нашата меморија...но не ги заборавив и лошите
за крај неколку стихови што би ги посветила:
Mozda bas i nisi najbolji ali nece niko nikada tako da me ljubi i da me izludi, kao ti...
Da zaboravim sve sto bilo je i da smijem se kada boli me kao ti, nisam kao ti da se okrenem kad te ugledam i da pravim se da se ne sjecam kao ti, nisam kao ti...
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Постирано од: Anthony
Датум на внесување: 27.Јули.2010 во 18:16
Schatzii напиша:
vatrena напиша:
се беше така кратко а слатко...можеби разделбата беше најдоброто решение и за двајцата...можеби не
убавите моменти остануваат засекогаш врежани во нашата меморија...но не ги заборавив и лошите
за крај неколку стихови што би ги посветила:
Mozda bas i nisi najbolji ali nece niko nikada tako da me ljubi i da me izludi, kao ti...
Da zaboravim sve sto bilo je i da smijem se kada boli me kao ti, nisam kao ti da se okrenem kad te ugledam i da pravim se da se ne sjecam kao ti, nisam kao ti...
|
Убави стихови
------------- It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 27.Јули.2010 во 18:21
На бившиот Две години не се забораваат така лесно. Ти...заборави...јас не...но тебе те болеше повеќе...тебе ти беше потешко...МЕНЕ НЕ.......кога чувствата ги нема...подобро е да се стави крај, отколку да се продолжи...е да...ама не мислев дека болката ќе трае толку кратко...значи..веќе не си ми значел...
------------- Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
Постирано од: Џо
Датум на внесување: 27.Јули.2010 во 19:15
Имаш еден огромен задник... Бреее...ја не се здебелив толку дур ме немаше , - ти најде...
------------- Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 30.Јули.2010 во 15:47
Dobar? Da si bio dobar ne bi bio bivsi ..
|
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 30.Јули.2010 во 17:12
Мало потсетување за што треба да разговараме во оваа тема
vatrena напиша:
Што е тоа што сакате да му кажете на бившиот или бившата?
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 30.Јули.2010 во 17:37
Ти едноставно не ми значеше ништо. Извини.
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 30.Јули.2010 во 20:04
Нема недокажани работи,све што имам кажувам директно.
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 31.Јули.2010 во 13:07
sakam da imam mir pokraj tebe...
------------- druzhba si e druzhba,a sluzhba si e sluzhba...
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 02.Август.2010 во 22:16
vatrena напиша:
тс посс
|
Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 27.Март.2014 во 13:09
Мразам кога ќе се затечеме во исто време на исто место
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|