IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов и омраза
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов и омраза

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:29
Originally posted by pukanka pukanka напиша:

Originally posted by kokolo kokolo напиша:

Originally posted by pukanka pukanka напиша:

Originally posted by kandid kandid напиша:

[QUOTE=kokolo]е не можам да мразам девојка која сум сакал бре.

A pod uslov premnogu da te povredila i posle raskinuvanjeto da si se cuvstvuval...izguben, unisten...bez volja za nesto novo ili bilo kakvi promeni???Wink

Ili ti si MACHO-MAN?LOL 

ако  ја прифатиш ситуацијата имаш шанса да ја свртиш во твоја корист и добиваш и во двата случаи или ќе ја вратиш назад или ќе најдеш друга која ќе те прави посреќен од претходната. но ни во овој вториот случај нема да заборавиш дека си сакал Smile

Abe jas ustvari vo celost se soglasuvam so tebe, do sega so ni eden moj decko sto sum bila nemam losi odnosi--site premnogu gi postuem! 

ете гледашLOL LOL LOL
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
pukanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Септември.2006
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:32
Ne smetm deka nekoj so koj si idel treba da ti stane predmet na nepotrebni losi muabeti(ogovaranja)ili mrznji...Sekoj zasluzuva da bide ispostuvan, posto sekoj pridonesol barem za mal del vo tvojot zivot, neli?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:35
ете гледаш Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:38
Abe jas gledam, ama mnogu od drugive luge ne go gledaat toa!Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:39

епа не би требало да те загрижува тоа. ти си своја нели Wink

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:42

sekako deka sum svoja, na krajot na kraistata sekoj si izbira so kakvi luge ke ima rabota

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:42

LOL ете не секогаш е така LOL

Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:52
so se zbori tuka?
imate srekja so sum jas tuka moderator da bese duhot
kje ve dezintegrirase hahahhahahaahh
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:01
Tuka se ostavaat dlaboki misli za sustinata na edna vrska
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:04
Tolku se dlaboki so smetam deka treba da se ovekovecat u knigaLOL
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:05
A od tolkava dlabocina pocnav da se davam u niv(ili oni da me davat,seedno)LOLLOL
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pukanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:05
LOLLOLLOLneli?LOLLOLLOL
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:15
pazite osetam jas tuka neprijatelstvo
kje ve dematerijaliziram
odnosnovasite misli
a ljubov MOZE
(ova da zvuci kako reklama so milena dravic i mrazovcite)
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2007 во 11:12
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Dve custva koi proizleguvaat od srceto.Ljubovta i omrazata doagjaat isto kako dobroto i zloto. Zasto ponekogash kje go zamrazime onoj koj sme go sakale tolku mnogu?Zarem e tolku tenka granicata pomegju ovie dve chustva??

<FONT face="Arial, Helvetica, sans-serif" size=4> Lele Maicka....vidi sega...go sakas nekogo so celata svoja dusa,nesebicno...a toj ke pocne psihicki ili fizicki da te maltretira...pa nemozes da se kontroliras pocnuvas da go gledas kako zlo...go mrazis...sakas da se otarasis od nego....znaci ako nekoj sto go sakas zapocne da te maltretira vo bilo koj oblik...ti pocnuvas da go mrazis.....Ouch

Ova e taka da se pojavuva pretezno koga mashkiot pol izvrshuva fizichka povreda no i psihicka na licnosta i od ljubov preminuva sto e normalno vo omraza.Isto e i so prijatelstvoto, koga nekoj ke te izdade, povredi togash ljubovta kon nego se gubi , iscesnuva.Zarem ovie dve cuvstav se tolku na ivivca na konecot ???
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.