IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - A1 Teлевизија најгледана? Зошто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 Teлевизија најгледана? Зошто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 41>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 22:58
Nemoj da mislis deka nema
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
BeStSeLeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2006
Поени: 317
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BeStSeLeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2006 во 11:52
A1 se najdobra televizija u mk oti imaat najmnogu pari za interesni filmcinja i ne gi povtaraat kako nekoi dr televizii
Кон врв
VoNi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јуни.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VoNi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2006 во 15:24
najdobra e od site bidejki ima najdobri filmcinja,najdobri serii.........ednostavno se e najdobro kaj niv!
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2006 во 21:47
A1 treba da si gi sredi reklamite, pred i po filmot ili serijata neka si davaat i podolgi blokovi reklami, a ne u sred film po 10 pati dolgi reklami. U sred film se davaat kratki blic reklami. Vaka, zaboravam sto sum gledala.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
m-free Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2006
Поени: 243
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m-free Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2006 во 22:03
A KOJ KAZA DEKA E NAJGLEDANA A ?

ramkovski ???  ....mozebi na vesti
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2006 во 03:21

Стварно не гледам зошо А1 би била најгледана телевизија.Освен глупи шпански серии(добро,со исклучок на очајни домаќинки и csi!),вести и маратонски рекламни блокови,нема ништо друго.Не направила ни една добра и оригинална емисија(Сузе или оправдано присутни не ги ни сметам за емисии,а уше помалку за квалитетни или оригинални!).Изборот на филмови е очаен,и у целина целата програма се состои од превземени содржини кои им носат профит.Не дека сум јас некој телевизиски критичар,али доволно е да завртите низ неколку програми на кабловска и да ви стане јасно дека програмата на А1 не вреди.Не мора да се иде далеку,доста е да се гледа HRT за да се види што треба да има една добра телевизија.Па дури и некои наши телевизиски станици имаат боља програма од А1.

Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 00:58
stozna, mene A1 mi se dopaga, zatoa sto pred se mi se najorginalni, davaat dobri emisii, vestite im se sekogas najrealni, doduse zabeguvaat nekogas so spanski serii, ali nema veze... Big%20smile
Read an cry!!!!!
Кон врв
Lunatic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2006
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lunatic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 01:02

Велија: Ќе ја искорнам корупцијата од здравството....LOL

Always Be Happy But Never Satisfied!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 01:41
Ao,.......what a shame!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 08:23
КОЈА А1 БЕ ПА ДАЛИ СЕУШТЕ ЌЕ СЕ ЗАЛАЖУВАМЕ ДЕКА ИМАМЕ ДОМАШНА ТВ-КУЌА КОЈА ЗНАЕ ШТО Е И ЗОШТО Е РЕГИСТРИРАНА?
ДО КОГА САМО САПУНИЦИ И ПРЕВЗЕМЕНИ ДОКУМЕНТАРЦИ ОД СЕВЕРНИТЕ СОСЕДНИ ТВ КУЌИ?
КОГА ЌЕ ВИДИМЕ ЕДНА ДОМАШНА И УСПЕШНО НАПРАВЕНА ТВ-ПРОГРАМА?
ЗА ЖАЛ И НА ПРЕЗЕНТИРАЊЕТО НА А1-ВЕСТИТЕ НЕКОЈ СЕ ВИЛИЧИ И ГО ИЗОБЛИЧУВА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК, НЕ КАЖУВАМ КОЈ АМА СИТЕ ЈА ЗНАЕТЕ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2006 во 16:18

А1 не е никаква телевизиска куќа...Немаат ни една сопствена содржина и повеќе личат на институција што се бави со фотокопирање(а,и тоа не го прават доволно добро!)

Ми се лоши кога ја гледам Сузе...Колку е само типката нафурана дека е македонска верзија на Опра...А и како да сфатиш сериозно некој што си ја крстил емисијата Сузе...Hello!...Уште си дозволува да коментира теми како педофилија,наркоманија...CensoredAngry
И да скратам...Се на се...A1 sucks!

Изменето од kandid - 15.Септември.2006 во 01:58
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 01:40

Кога ке ја видам онаа Билјана Секуловска мењам канал толку ми е страшна мислам дека ке ми излезе од екран кога ја врти главана онака чудно...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2006 во 02:58
Originally posted by vesni vesni напиша:

Кога ке ја видам онаа Билјана Секуловска мењам канал толку ми е страшна мислам дека ке ми излезе од екран кога ја врти главана онака чудно...

Ma ona im e najmal problem...Ima posrasni stvari i od na na A1Tongue
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2006 во 19:48
Originally posted by vesni vesni напиша:

lele onaa grdana ednas gledav a1 i mi ostana vo kosmarite:))))))))) na sekuloska mislam
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.