|
Љубов и омраза |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I poveke od sigurna.Ne mozam kon nekoj da osekam edinstveno ljubov.Edna intenzivna emocija povlekuva so sebe i mnogu drugi.I tokmu tuka e ubavinata na silnite cuvstva.Vo nivnata raznolikost.
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej
slusni go sega ova koga nekogo sakas iskreno nepostoi ama nepostoi mig koga bi go mrazela veruvaj ljubov ti dava zabrana za takvo custvo toa e sigurno beton NE SLUCAJNO Starite predci nasi rekoa LJUBAV E SLEPA |
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ova go zboris od licno iskustvo?
Mislam,ti se ima sluceno da osekas samo i edinstveno ljubov kon nekogo...bez niedna druga ne tolku blagodarna emocija?!
Vo toj slucaj mozebi jas ne znam da sakam... Изменето од kandid - 01.Октомври.2006 во 01:08 |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што е всушност омраза? што значи да мразиш некого? од каде потекнува тоа чувство?какви мисли доаѓаат кога некого го мразиш? што би сакал да направиш?
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kandid drugarko
ne e do toa nema znaenje da sakas prosto SAKAS toa se slucuva znaes nikogas ne sum sretnal nekoj so zelba ili plan ili tehnika da nauci da saka zatoa sto vsusnost i nema sto da se nauci |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете заеби омраза.нема омраза ако имало љубов. тоа чуство ЉУБОВ не е мачкина кашлица или љубиш или не сеа како ке оди све понатаму тоа е друга работа |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes i vaka lezerno kazano VO PRAVO si
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па видиш, можно е и јас еднаш да сум во право
|
|
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto ednas?
tuka na forum sme site vo pravo oti najbitno e sto nisto tuka ne e bitno |
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море има и по нешто битно али како шо некој вели јебига штом возот тргни надолу нема назад.
|
|
|
|
chuchuliga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде малку да проанализираме што е омраза. ме интересира, пошто ми е многу страно...
|
|
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora
ljubov e edno omraza sprotivno i neodat zaedno kon ista osoba nemora nisto da se polemizira kandid malkucko gresela no nema veze bitno e sto voopsto ne e bitno |
|
chuchuliga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мислам дека омразата е спротивност на љубовта. мислам дека рамнодушноста е спротивност на чувството на љубов кон некого... омразата повеќе ми личи како реакција на фрустрација, на неостварена желба, потреба...или повреденост..
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |