![]() |
|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 42> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jas sum so kratka kosa i vo plan imam da ja smenam bojata--mozebi na crveno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
mojata crvena kosa bara frizer
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Mojata kosa e najbesnata sto postoi.Mnogu vitkana, busava, abe ednostavno JAKA
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
inace kosata mi e dolga kako onaa od nate
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Wow
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Jas ne se farbam, ali zatoa se satiram vo tri nijansi.
|
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
i toa te pravi da bides uste posexy ![]() Mene posto mi e kraka, ne ke eloso da si dodadam kosa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
денеска е цела собрана...
ептен ми е наелектризирана во периодов |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Mojata kosa ima istrpeno sekakvi hemiski torturi
![]() ![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Plava....denes sum si svoja...dozdot e moj frizer,mi ja vrakja prirodnata forma...loknickite
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Kako i sekogash sivo bela
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
satirana sum so miksuvani farbi od L'oreal i stvarno firmava e cool
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
MisIca* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Ja skrativ kratka so stepen ali retcena, jako fino mi stoi
![]() |
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Спремна за на фризер.Утре се шишам!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |