IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Што купивте последно од козметика
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што купивте последно од козметика

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 38>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 23:17
Maskara, onaa na MF, od filmot Gejsa, zakon e..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2006 во 01:38
silikonski kapki od eugene PermaSmile
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2006 во 15:27
Sjaj za usni, lak za nokti i kreoni
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2006 во 15:33
Karmin...i maskara
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:36
Само што си купив маскара на Лореал,2 моливчиња и 2 карминаTongue
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:51
Шампон за коса, маска за коса, сенки, парфемче и моливче и сјај за усни Approve
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:59
Originally posted by natalija natalija напиша:

Шампон за коса, маска за коса, сенки, парфемче и моливче и сјај за усни Approve

сон на секоја салата.Wink...
ја само сапунче Дове Confused

Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:00
Ми фалеа уште зачини за салатата Иванче ConfusedConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:03
дај ми повод Нате за шопинг. Што ти фале Wink ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:06
Ми фале: уште едно моливче, ми фале уште еден класион за тело покрај млекото, ми фале сапунче асо дерм, ми фале даска, ми фале спирали за коса, ми фале една маица од ланската година...LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:10

Ми фале: уште едно моливче, ми фале уште еден класион за тело покрај млекото, ми фале сапунче асо дерм, ми фале даска, ми фале спирали за коса, ми фале една маица од ланската година...LOLLOLLOLLOL

Wink..саќу запалити цело комбе ! пааа чу се у шопинг дати..само нека буде мирна Нате коју лепоту краси
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:13
Иванче мила чекај пред да збрмчиш автото... за лепоту ми донеси, маску од краставице и глину, снемало ми у недељу сад...
ШПа ми донеси ампуле за лице сас ружом, паи узми  свеќе за сваки случај да не издахнем од узбуџења LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:15

Иванче мила чекај пред да збрмчиш автото... за лепоту ми донеси, маску од краставице и глину, снемало ми у недељу сад...
ШПа ми донеси ампуле за лице сас ружом, паи узми  свеќе за сваки случај да не издахнем од узбуџења LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

ах ето што ти доброта значи одма ме више од Деда Мраза натоварише LOL
ама ај ако е за лепота...трпи бабо Ивано Star
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:23
Бабо Ивано трпи и малчи... време му е викаат за Деда Мраза па сад мало тренирам LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.