|
Ми текна на... |
Внеси реплика | страница <1 120121122123> |
Автор | ||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми текна да навратам тука.
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми текна на evangeline ....
И посакувам пријатен престој во Изреал ....
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,mi tekna deka evangelineto zanoravi na nas,,, ,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ланското лето
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,mi tekna deka nishto ne mi teknuva,,,
|
||
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi tekna , i dojdov da ve pozdravam
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,ми текна на времето кога не се знаеше кој со кого се мајтапеше тука на форумов,,,
|
||
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ортак ако го гледаш фејсбукон,времињата се сменија.
Не се знае сега кој на кого очи му вади! А за воља на вистината,една работа не се смени изминативе триесет години. Секоја една влада си се мајтапи на наш грб,да веќе боли. Аааа! Ми текна бре ортак...Ќе не следи ли помош у петиов пакет Барем да има за зејтин,кај и да е Мимоза актуелна ќе биде.
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,aeee biznisot so kafeneto go utnavme , so naftata ko da ja ispivme , nema drugo chare ortak da si aplicirame nije za one trotinetine na elektrika belkim ke zakrpime nekoja dupka,,,abe ush*te be gi pitroshivme starite vaucheri,,,chumu ke ni se novite paketi , ke muvlosaat,,,,
|
||
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ортак,од оној Миле мене страв ме фаќа да ми текнува се нешто...
Ама па ми боде некоја вијуга у мозок се нешто ми текнуе некој софтвер ако не па,А
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,abe ortak ja sho se zeznav se zeznav,,, parite da ti bile vo programite,,,ne kje da e lošo eden softver za programiranje na životecov da vidime i nie dvajca bel den , ama nesho me kopka onaa crna temnica po raznorazni sobi,,,
Изменето од pajser - 26.Април.2021 во 18:32 |
||
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пааа.. еве ме. Жива и здрава, дури и ракетен напад се преживувало. Опасно е кога израелци слават ден на независноста! Гушки |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Внеси реплика | страница <1 120121122123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |