|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 96979899100> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj se mi drugarite? |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој тоа ти треба мило моме?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sum jas..ako mene me barase |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super.no baram bas frendove.od vreme ono. ocevidno retko navrakjat. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,a sho da ti kazham koga se znaesh,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Идивидииииииииии, другар ми
Последен пат сум ти пишала во 2018, па нема смисла да те изоставам сега во 2019. Добра сум, новости има кај мене на секое поле , битно здрава и жива сум. Годинава направив многу промени. Поздрав до следно читање. И на смртна постела нема да те заборавам идивиди, форумот со кој пораснав Те сакам со цело мое срце, никој друг форум нема да те замени. НИКОГАШ |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka vaka site sme zivi zdravi Drag Idividi
ne se gasne korenot
|
|
vivi
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
не знам вчера што К*р ме натера да истражам се живо од толку мрачна тема кога знаев дека на крајот ќе ме остави да се осеќам само немоќно затоа што знам дека јас не можам ништо да направам во врска со тоа. Тоа што го видов и слушнав ми се врежа во глава толку длабоко, едвај заспав вчера... и не само што помирисав дел од ужасот во светот, јас сум крајно немоќно суштество. Ѕирнав и фатив дел од мрачниот свет и посакав да избегам засекогаш од планетава... затоа што со мојата добрина (каква таква) и со моето разбирање и емпатија не може да ги искорени траумите... оние најужасните. И еве го, перфекционизмот во мене... мора да се прави многу повеќе, но што? И како? Го мразам светов со секој негов молекул и атом и електрон... секое негово најминијатурно делче.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,vremevo vo Mart e promenlivo ko zhena vo PMS,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг, најдраг Идивиди
Толку е мирно секогаш кога доаѓам да те посетам , нема ниту тролови, ниту исфрустрирани лица како што има на други форуми. Тоа е тој мир и спокој за душа. Чувството на припадност, на прифатливост го има само тука, ехххх убави времиња и сеќавања. Битно тука сме , останати неколку членови кои те посетуваме |
|
|
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу добри луѓе сме ние
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Вечерва 217 минути на гости кај тебе
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Па где си сречо моја ? Само на поминување сум. Иако не пишувам ич , еднаш месечно го отварам форумот и читам. Среќни празници на сите што славете. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 96979899100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |