|
Дневник - во малку поинаква форма... |
Внеси реплика | страница <1 202122 |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekvenca #4
Pisao bi pesmu o tebi,sebi o životu drugačiju,punu osećaja i strasti Pisao bi,kada bi samo znao sastavit nove reči neupotrebljene…neisprljane i žive Splet trenutaka spojenih u jedan stih igra pogleda kao ritam dihanja Dodiri tela kao vatrena simfonija nemosti života kao antiteza življenja i diši…diši punim plućima dušo voljena |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekvenca #5
Zadnje postane prvo,a prvo zadnje lepota haosa je strast življenja I tako ubijam snove da bi doživio dan ne usudim se da o svemu tome razmišljam Ponekad stanem i sklonim se od sebe …posmatram ljude i ambicije,njihove oči i mirise Teku,teku kao nabujala reka da bi završili u ponor zaborava Živim da tečem,živim da osećam punom snagom sistematskog razaranja tugu i radost,ljubav i bol kao jedini i pravi smisao življenja …da bi zadnje postalo prvo,a prvo zadnje |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekvenca #6
I kada se usta od požude skupu kada telo postane rob svojih želja prestaje razum,rađa se maštanje Ne postoje likovi,same divlje emocije i srca dva kao ritualni bubnjevi u taktu ludila Ne poželi sebe do mene,ostani mi u venama realitet je dodir zaborava realitet je loša kopija našeg postojanja |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ke bidam rekata
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prazna prisutnost
Zatvoren u formi punoj kostiju i mesa ponavljam sebi da sam živ, da me još ima I samo vrisnem, trgnem se od običnosti da osjetim sebe u praznini prisutnosti Likovi se spajaju u sliku jednog vremena kao kolaž nestvarnih ljubavi i očekivanja Tada sam volio svoje snove nisam znao da je spavanje mala priprema za umiranje Želje su dobile novu formu i značenje čuvam ih u novčaniku, zajedno sa slikom voljene Tuga od jučer jeste vesela uspomena od danas prestaje da traži pozornost, postaje inventar za radoznale …živjeti život do zadnjeg daha …slušati svoje nemosti …osjetiti sebe kao dio vječnosti |
|
|
Внеси реплика | страница <1 202122 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |