|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика | страница <1 179180181182183 186> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,ushte od vremeto na Hrista narodot odbira kriminalci,,,
,,,/sgtkvdinflent/,,, Изменето од pajser - 16.Ноември.2019 во 09:29 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
... би било вака мала поука за женските - даваш или не даваш пак ќе овенеш, а за мушките - ебеш или не ебеш ку_рцу време пролази!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претворете се во енергијата која што сакате да ја привлечете
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бегај од луѓе што се праат дека знаат се, а знаеш дека имаат нула искуство во Х областа за која дрват. Помалку такви луѓе, повеќе раат у животот.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum takov, zatoa edno vreme pochnav da se izbegavam, pa se izgubiv, i eve ushte nemozham da go najdam
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ух најлоша е критиката, мајке ми. Јас пред да почнам да се откачувам од такви луѓе мислев дека сум арогантен, па дека не ме бива со луѓе, свашта. На крајот заклучив дека сеедно, ако некој ме труе со негативна енергија никој не рекол дека мора да се дружиме. Не зборам за негативна енергија како депресија или тага, тоа се си е природно, ами вештачка напуваност. Јас научив некако и кога сум сам да ми е ок.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo, taka treba.. Ama shto kje pravish, takov e hiphopot, fali me usto da ne te raschepam
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее не ме дирај сеа за рапот има и добри песнички
|
|
|
|
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uuuu, rap slusham od treto odd, vlegov dlaboko u korenite 80ti 90ti skoro kao da sum roden u bronks, bruklin ili kvinsbridz, ili maltene kompton, sedumdesprva vtora, ili neshto pofanatichno, poshto sum hiphophead ili rapjunkie u osnova.. Gi slusham i novive poshto slusham i poshtuvam bukvalno sekakva muzika (do tochka na shizofreno bipolarno rastrojstvo, poshto nemozhesh da slushash sadistichki rap ili rok recimo,a od nekoja si druga krajna strana muzika za mir vo svetot i princezi, da se sozhivuvash i so dvete krajnosti i da ostanesh mentalno chitav (ne sum se pochustvuval ko princeza da se razbereme, u get the message)
Poentata mi beshe i rapot kako i zhivotot imaat dve strani, shto vika piki sipi: na rapot mu ja poznavam srzhta i dushata. Shto kaj mene znachi e ogromen del od mojot zhivot i kje bide, ama ne e mojot zhivot, poshto zashto da stavash granici na neshto beskonechno.. U toj kontekst e i losho poshto decata go svakjaat kako religija pa se sluchuva da si gi zatvorat mozocite Toa e koga gi gledame rabotite sestrano Peace|/ |
|
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Целосно се согласувам со тоа што го зборуваш, особено она како што го кажа дека нештото ќе биде голем дел од твојот живот ама не и твојот живот... а не само децата, туку и возрасните така живееме. Земи ја како пример траумата (малку забегувам, ама ме чепна во мозочево ), јас се сеќавам и самиот мој психолог на времето ми кажуваше, до душа и ми го имаше ова прашање: тоа што ти се случило е само дел од твојот живот, од твоето минато, како правиш да дозволиш да ти ги преплави сите сфери од твојот живот? Нешто во тој контекст беше прашањето, а како што велиш ние сме толку многу работи, ни штети кога си поставуваме цврсти и тесни граници. Тие се потребни претпоставувам за да не се распаднеме, но кога ќе се стиснеме може да се угушиме.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 179180181182183 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |