|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 40> |
Автор | |
marija
Нов член Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do sega ne sum imala losi momenti,Ama koga ve citam se ezam celata..
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
de de covekoviot mozek e mnogu silen. ako sam si gi kontroliras emociiite mislam so iskrenost istrajnost i vernost mozes da gi najdes dvata kraja na klopceto sto mu nema kraj ,no sepak ti vise go znaes rezultatot pa taka da ne se sekiraj razmisli pocustvuvaj [pocituvaj]
Se sto e NASE SAMO Ce si DOJDE KOGA I DA E
Se vo svoe vreme |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас некако можам да одберам...ич не сакам некој многу да ме сака а јас да не го сакам...имав таква ситуација ...ужасно е ...се чувствуваш виновен за нешто што немаш врска......другата ситуација...полесно би ја сварил со текот на времето...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Времето лечи се,така да предпоставувам дека после извесно време и вината што си ја чувствувал исчезнала...
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма да ...секако...туку глупо е ..се чувствуваш виновен за што?...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш за ништо.....затоа што некој неможе да свати дека срцето не ти го сака |
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podobro e da sakas.....mislam deka site ke se soglasite deka posrekni ne pravi davanjeto ljubov, a ne zemanjeto....
Prokletstvo e da ne mozes da sakas, a postojat takvi luge..... Koga sakas sekogas postoi moznost toa da ti se vozvrati, ljubovta raga ljubov neli? ako ne te sakas edna licnost, togas ke te saka nekoj drug.... Sekogas postoi nekoj sto ne saka... No ako ne sakas.....ako ne mozes da sakas bas nikoj, togas ne mozes da se sakas ni sebesi...ima li poloso od toa? Ste slusnale li za onaa narodnata; od sabajle se mrazi sebesi, a popladne gi mrazi drugite luge? Vakvi luge se sakani i pokraj toa sto toj/taa gi mrazi site, no ne moze da saka....How sad.... |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poloso e da bides sakan......sega treba da odam,koga ke se vratam ke kazam sto,kako,zasto........samo sakav pak da ja aktiviram temava
|
|
kuliraj
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Калине, знам што е ова, ама нема везе... И јас мислам дека е полошо да не можеш да ја возвратиш љубовта, не знаеш како да се однесуваш со таа особа, што да кажеш, а да ја повредиш што помалку.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posto na primer jas toa sto sakam edna licnost ne mozam da go gledam kako bolka,kako nesto loso....taa ljubov mi donela i mnogu ubavi,srekni momenti....i ne e loso da sakame....(znaci zborime za nevozvratena ljubov,ako e vozvratena,togas nemame gajle)
|
|
kuliraj
|
|
M I L A
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic ne mu ja misli za toa koj kolku te saka ili pak kolku ti sakas?
edno zapomni se samo po sebe ke si dojde sto e tvoe
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двете се лоши.... Ако ти го сакаш а он не те сака, ќе патиш, а и обратно.... Е сега ако гледаш у твоја корист, подобро е он да те сака а тебе тоа да не ти значи ништо зашто така не патиш.... Али треба да се има усул и за другите.... Греота се.... (сум си рекла дека не треба да ги жалам машките а еве пак го праам тоа, ама пак греота се, неможам да ги гледам кога патат) Изменето од BiG_kIsS - 29.Ноември.2006 во 14:34 |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dvete se losi
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I vaka i onaka, sjeban si
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |