|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 274275276277> |
Автор | ||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отишол Трпе на доктор и почнал да му се жали за својот алат. Докторот го прегледал и видел дека алатот му е цел загноен и воспален, па почнал да му поставува прашања…
– Па добро Трпе од што може да ти е ваков? – Ете ни јас самиот не знам. – Како се храниш? – Се јадам и не сум алергичен на ништо. – А сексуалниот живот? – Па ете, станувам насабајле и ја плескам жена ми, доручкувам пак ја плескам жена ми, одам на работа па таму ја плескам шефицата, па секретарката, одам на ручек па ја плескам келнерката, па сопственичката на ресторантот, па назад на работа пак ја плескам шефицата, па секретрката, доаѓам дома па ја плескам жена ми, вечерам и уште еднаш ја плескам жена ми и спијам… – Па ете од што ти е… – Еееее, а јас цело време мислам дека од многу дркање ми е. |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Учителката ги прашува децата како доаѓаат бебињата на свет.
– Штркот ги носи учителке. – рекло едно дете. – Не, не, таткото и мајката прво треба да се бацуваат па после доаѓа детето на свет.- рекло друго дете. Тогаш малиот Трпе дига два прста: – Учителке, а може ли ние што сме дупеле да излеземе надвор, да не слушаме вакви глупости,,, |
||
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маж на паркинг го бакнува автомобилот по вратите и го гали со солзи во очите. Друг маж кој случајно минува го прашува:
– Го продаваш? - Не. Жена ми доби возачка дозвола. ,,,,,
|
||
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како настанал зборот љубомора? Некој Љубо од искона се заљубил до уши, арно ама девојкава фатила дечко у меѓувреме.. Љубо срце го изгорело и вишле неговите мака дека си има па се нажалиле.. И ги прашал еден ден Љубо"мајко, тате, мора ли вака срце да ме боли..?" и мајка му рекла:"Љубо.. мора.."
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи од Љубо доаѓа љубомората,интересно.Само жалосно што некој луѓе без причина се љубоморни,па прават работи да се смееш,да се чудиш на детскиот памет.Некогаш тоа и нервира.
|
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви работи на пример? |
||
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
paralelogram
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 274275276277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |