![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozebi i si ja nasol/la no ne znaes
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,smislata na životot,,,
,,,shto poveke i se priblizhuvame naođajki ja,,,taa e se podaleku,,, ,,,se otkazhav od baranje oti nie sme smisolta,,, ,,,i zatoa,,,sega i tuka,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Смислата е да сфатиме дека контролата во животот е во твои раце, а со тоа и одговорноста.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Смислата на живот е,се раѓаш,живееш каков таков живот ( зависи од сопствената среќа),умираш и крај,нема више
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Реплика која останува во
главата од филмот "29-та улица"! Но сепак она помеѓу раѓањето и смрта е уметност за која вреди да се умре. Дури и ако значи дека после тоа нема ништо! |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Смислата е да си ја гледаш смисчата како расте.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Зашо бе маче ми праиш вакви работи?
На толку народ, само една мачка дава смисла. |
|
![]() |
|
Arhimed ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
nemora da se bara smisol ali mora da se zivee smisleno
![]() |
|
Pomina postot se digna lostot !
|
|
![]() |
|
Arhimed ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
koga ke gi snema ke pocnis da gi cenis
![]() |
|
Pomina postot se digna lostot !
|
|
![]() |
|
Обичен ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Октомври.2018 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Со придонес во креирањето општа убавина на родот човечки и севкупната природа се искажува благодарноста за добиената шанса да се биде жив
За придонес е неопходна добра воља, без да се условува со возврат, а за креирање убавина, осознавање што е тоа убавина |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Da soznaes zosto zivees,da ja znaes svojata sudbina i da ja ostvaris!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,a ti ja ,,znaesh ,,tvojata sudbina i ja ostvaruvash,,, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
za moja golema sreka ja znam i ja ostvaruvam ubav den
|
|
![]() |
|
,,,auuu na forumov sme ja imale baba Vangja a ne sme znaele,,
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |