|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика | страница <1 45678 40> |
Автор | ||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ahh baby baby, ako zboram ke te navredam mozda... pa ke me karaat, ke me brisat...ce si precutam na ova
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe so e temava....se dokazuvate koj znae sto e ljubov ili ne, ili sto e poloso ili so prajte....nisto ne se razbira, aj sredete malku...oti umrev od dosada...aj da prajme muabet ko luge
|
||
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ама ти не бил нинџа ако преќутиш така да во наредните неколку минути ќе се предомислиш и сепак ќе го кажеш тоа што го мислиш
|
||
babuska
Група Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Peki kandid, eve jas mislam deka e podobro da ljubam i da ne mi bide vozvrateno. Ti sto mislis?
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја чест Ретки се такви како тебе |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
----------------------------------------------------------------------- E aj da praime muabet ko luge...donesi meze i rakija... aj sea pocni ti... i vikash 1-2 godini a ? A ja procita ti temata uopste ? |
||
|
||
babuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke mozes da objasnis zosto taka mislis? Da nema zabuni, ne me interesira zosto sum edna od retkite, kolku da znaes sto te prasuvam. Изменето од babuska - 23.Септември.2006 во 11:12 |
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Osven ako ne si budisticki lama ili Majka Tereza,malku potesko ke istraes vo izborot...I vo toj slucaj se raboti za ljubov i prifakanje na lugeto u globala,a ne za partnerska ljubov...Koga se raboti za ljubov pomegu masko i zensko,istata podrazbira strast,a strasta so sebe nosi i nepohodnost od zaemno davanje i zemanje...Bez toa ljubovta ne bi bila celosna...Duri i pisatelite koi pisuvale celi knigi za svojata platonska ljubov,se nadevale deka ljubovta eventualno ke im bide vozvratena.
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa i ja toa go zboram...Osven ako ne mi bide vozvrateno,ne go gledam smisolot na mojata ljubov Изменето од kandid - 23.Септември.2006 во 11:13 |
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам на што мислиш???? |
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
babuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidis kako si ti vo pravo. A sto e ljubovta ako ne e izbor da se prifatat lugjeto onakvi kakvi sto se. Toa e onaa bezuslovna ljubov. Inaku strasta e taa sto se pojavuva i gubi, tocno, i nastanuvaat zabuni koga taa ke se izednaci so ljubovta. Ne postoi strast bez ljubov, no postoi samo ljubov, dokolku e vistinska. Изменето од babuska - 23.Септември.2006 во 11:19 |
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok ...vozi dalje nit si procital nit te interesira... a bogami nit imas nesto umno da kazesh... brmmm brmmmmmmm
|
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |