|
ЧЕСТИТ КАТОЛИЧКИ БОЖИЌ НА СИТЕ КАТОЛИЧКИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Декември.2016 во 03:26 |
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит Католички Божиќ! Изменето од Valerija - 25.Декември.2020 во 13:56 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Христијани и муслимани се собраа пред божиќната елка во АлепоЗа првпат по четири години луѓето во Алепо слават Божиќ. На социјалните мрежи беа објавени видеа во кои се гледаат детски хорови како пејат и музичари облечени како Дедо Мраз кои свират на инструменти, додека луѓето се собрани пред големо божиќно дрво. Празничната еуфорија во Алепо, вториот по големина град во Сирија, покажа дека војната не може да го убие духот на народот за прославата на Божиќ. Во многу видеа беше покажано како христијани и муслимани го слават Божиќ околу украсената елка што покажува силна симболика на победа над радикалните исламистички сили во овој град. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит Католички Божиќ!
Изменето од Valerija - 25.Декември.2020 во 13:52 |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит Католички Божиќ,за многу години
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cestit Bozik na site Katolici,za mnogu godini!
|
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,Čestit praznik Božić na site vernici od katolička veroispovest,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |