|
Бегање од часови |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mnogu begav od casovi i idev se setav a koga ke bev prva smena ne ni stanuvav tuku si spiev:)
|
|
m.v
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле...ич неам избегано од часој...уствари имам ...али како легален бегалец...нешо се оправдував со хор...или исмишљавав дека сум била скопје на преглед за очите...а јас на концерт...лол
|
|
Точачиња.
|
|
BoY In LoVe
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu cesto begav od Casovite Po Hemija, Istorija i OTP |
|
HACKED BY PUSHILISTA
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogash si begav opravdano, a koga ne beshe opravdano, na sred chas,
stanuvav i si zaminuvav......... Ali definitivno najjako beshe koga kje
izbegavme cel klas, pa odish nekade i si piesh neli?!?!?!?
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum izbegala ali samo epten u neophodni slucaevi koa nemav nauceno za da ne si ja rasipam ocenata! e vaka ednas na matematika site formuli m8i se izmesaa i si kidnav so edno 5 -6 drugari u parkce posto kraj godina! I koga si sednavme abe neraci jadenje pienje pa etnja po klupickite i taka dojde 18 h i site po doma o na kraj utedenta site pred cas so "opravdanijata"koi ni slucajno ne bea vistiniti projdovme
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А па да еве уште малку 1 септемви ќе има бегање од часови.Некад се мора ќе дојде густо испрашувања ваму таму ќе мора да се кидне а некад и за на кафенце да се поседи. Не претерувам со бегање ама сепак ми се случува.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele so temava me potsetivte kolku star sum,....pa cekaj ....sto pravevme.......znacci razlicna smena so tipkata ...ili poradi basket ... lele kolku bolni bevme... vsusnost povekketo od denovite ni zapocnuvaa so nekade kaj 7.02 min,,,,,,lele zamislete si sega kosarka pa posle da odime na kafe....i ajde obavezno 10 dusi ....
|
|
......
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne begav od casovi, mene profesorite me molea da ne im doagam ...duri ne me ni zapisuvaa - abe nindza e nindza |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес...оправдано избегав...т.е. као нешо читам соопштение...и саат пол читаф...наводно...уствари за 5 мин беше завршена работата...и останатите саат и 25 мин на полигонче...јупиии
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes na eden cas ne ojdov poso mnogu mi se spiese pa ojdov na kafe
a na posledniot ne ojdov....pa so znam.....me mrzese...
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas izbegavme cel klas od 7 casa bidejki casovite bea uzas: Hemija, Fizika, Biologija, Matematika, Matematika, Angliski, Angliski
i go zedovme dnevnikot so nas a od ucilistevo policija pustile po dnevnikot (toa bese sredno) interesno bese sto samo jas, i dve-tri drugarki ne naklapavme.
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nikogash ne sum pobegnala od chasovi, individualno, sama...a samo ednash cel klas izbegavme
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si vetiv deka ovaa godina nema beganje....a samo dosega 2 neopravdani (trebase da se IC , ama dobro e so ne se tolku kolku sto navistina treba)
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
FlesX
Нов член Регистриран: 21.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas begav od casovi, no trena takticki da se odi.
Mojot klasen 1 *as nikako ne opravduvase pa zatoa begav cela den |
|
ONLY THE STRONG SURVIVE
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |