|
Кој ви е драг член на форумов??? |
Внеси реплика | страница <1 232233234235> |
Автор | |
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и двете
Валерија или Орка |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valerija i Orka
svoja ili vivi1
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum samoljubec
orka ili laki
|
|
vivi
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмм... Орка ми е поинтересен за читање,за подраг ни едниот ни другиот.
Своја или Бјонсе Изменето од zverka_ - 17.Ноември.2017 во 20:09 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
jas tuka samo dvajca gledam,
Orka(jas go vikam orce) on kako detence,kaj duvne veterot on po nego i valerija moderatorot:)) ona mi e kako ali ekspres prodazba,taka li se vikase ona kineskoto..Taka sto vo momentov nikoj ne mi se sviga. A da eve vivi mislam e ok. bijonse bese super ama ne doaga. Изменето од lotus flower - 01.Декември.2017 во 13:56 |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почитувана Лотус,
Секоја игра на форум си има свои правила . Никаде не стои Валерија или Орка . Ако читаш погоре ќе видиш дека треба да избереш меѓу Своја и Бијонсе Твоето нездаоволство од одредени Модератори можеш да го изнесеш во Проблеми и прашања или преку лична порака се разбира ако имаш нешто конструктивно да предложиш во начинот на модерирање или било каква забелешка. Не мора да ги упропастуваш сите теми и игри со свои лични провокации и фрустрации. п.с Ако имаш нешто против мене како модератор ,те молам прескокни ги моите подфоруми Изменето од Valerija - 01.Декември.2017 во 15:23 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
l ne razbrav sega jas li bijonse li, po se izgleda nikoja
Zverka ili Orka? |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Slusaj gospogo(bidejki vidov deka imas 44 god.) 1.Dali ti si direktorka na 600 vraboteni na nekoja fabrika ,pa vaka da se odnesuvas?Za sto se odnesuvas vaka,za ovaa sitnica.Znaci od start si neuspesna direktorka.A ti ne si direktorka. 2.Ova e forum za druzba i zabava,ne rabota.Site ze zezame i najmnogu se relaksirame. 3.Jas nisto ne upropastuvam ,naprotiv gi razubavuvam temite. 4.Koj se tie tvoi poforumi.Da ne e tvoj forumot.Ne si davaj mnogu znacenie. 5.Za 10god sto sum na forumot prv pat te citam da napises nesto,ti ne komuniciras so ljugeto. 6.Jas ne sum videla pametna osoba da sedi so godini so saati na idividi sekoj den.I zatoa smetam deka poradi 5 i 6 tocka ne si pogodna za moderator. 7.Jas sum zavisna od alista,ne sum moden kreator,no poradi taa moja zavisnost ,smetam deka se razbiram i smetam deka ti ne se razbiras.Prosti mi ako gresam. 8.Jas ne doagam min. 2 meseci na forumot,od revolt ,koja si ti taka da se odnesuvas so mene. Da koja si ti?Da ne me zaplasuvas nesto?Zasrami se,jas ne sum dete od 15 god,jas imam 42 god. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не можам да издвојам посебни личности,зошто сите ми се драги на свој начин.
Со некои членови можеби сум поблиска со комуникација,но тоа не значи дека оние со кои сум немала комуникација помалку ми се драги. Во суштина сум голем филантроп,се додека не наидам на спротивното од она што го чувствувам за луѓето .
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,, site,,,a posebno edna shto nema ni slovo shtraknato,,,-:)
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Камелеон/vivi?
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,vivi,,,
,,,zamislena/ kojsumjas,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamislena
Valerija../..Lotus |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Валерија.
Гонзо/Сантијаго? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 232233234235> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |